lijepa istrijanka

Franka otkrila što je zaslužno za njezinu fit figuru samo pola godine nakon poroda

25.07.2020 u 20:22

Bionic
Reading

Ni pandemija korone ni dolazak sinčića nisu zaustavili Franku Batelić, koja je ovih dana izbacila na tržište svoj novi singl, ali i najavila izlazak novog albuma

Početkom godine Franka je rodila svoje prvo dijete, sina Viktora, a onda je zbog pandemije koronavirusa s njim iz Zagreba preselila u rodnu Istru, točnije Rabac. Tamo im se na dva mjesece neočekivanom također zbog korone pridružio i Vedran Ćorluka, pa je malena obitelj uživala u zajedničkim trenucima. Vedrana su obaveze odvele u Rusiji gdje igra za moskovski Lokomotiv, a Franka se posvetila sinu ne zapostavljajući pri tom karijeru.

Lijepa Istrijanka snimila je ovih dana spot za svoju novu pjesmu 'Prvi osjećaj', a plesna melodija zahtijevala je da u spotu pokaže i svoje plesno umijeće, koje smo imali prilike vidjeti još u jednoj od prvih sezona showa 'Ples sa zvijezdama'.

'Ples i ritam osjećam oduvijek i obožavam gledati profesionalne plesače kako svoje emocije pretaču u pokret. Fascinira me to. Nisam nikada plesala profesionalno, ali, evo, na pozornici i na snimanjima skupi se dosta prakse... Još za vrijeme ‘Plesa sa zvijezdama’ iznenadila sam se kako lako pamtim koreografije', rekla je Franka u razgovoru za Jutarnji list.

Otkrila je da ponekad uspije nagovoriti supruga za pleše s njom, ali i da maleni Viktor obožava njezinu novu pjesmu. 'Možda zvuči nevjerojatno, ali od svih mojih pjesama Viktor se najviše otkači na ‘Prvi osjećaj’! Ako je nemiran, u pomoć uvijek stiže YouTube video sa spotom', rekla je Franka koja je u spotu oduševila i zavidnom figurom.

  • +4
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Na pitanje što žena treba napraviti da pola godine nakon porođaja izgleda poput nje, odgovorila je: ' Treba imati jako živahnu bebu! Ali, stvarno!'.

U razgovoru za Jutarnji list otkrila je da radi na novom albumu, ali i što bi se moglo naći na njemu: 'Radimo na albumu ozbiljno, iako nas je korona malo usporila. Album će imati moj prepoznatljiv zvuk, obogaćen novim, svježim i drukčijim zvukom, modernim aranžmanima i produkcijom. Volim svoju stalnu ekipu i nikako je ne mijenjam. Ipak, planiramo i poneko iznenađenje. Voljela bih na albumu imati i jedan duet ili glazbenu suradnju!'

Franka - Prvi osjećaj (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube