preslatki prizor

Franka Batelić opisala detalj iz privatnog života: 'Izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni'

08.12.2022 u 13:30

Bionic
Reading

Pjevačica se ponovo ukazala u javnosti na otvorenju frizerskog salona u Zagrebu i pokazala super liniju nakon poroda drugog djeteta, djevojčice koju je rodila početkom studenog. Inače škrta na riječima kad je riječ o obitelji, sad je odlučila otkriti neke detalje

Franka Batelić kaže da joj se 'od nespavanja tope kilogrami' i da joj je 'doma lunapark s klincima'. Rekla je da se ne može žaliti te da je mala Greta dobra i da ju je brat Viktor super prihvatio. Mališan je otkad mu je došlla sestra dvaput bio bolestan pa se pjevačica našalila da mu je to od 'stresa'.

Otkrila je kako je mamu je dočekao s košarom cvijeća nakon što je izašla iz rodilišta. 'Bio je preuzbuđen. Izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni, skrivam se iza auta, ne smije me vidjeti kao da plačem. Jako je pažljiv, odličan brat', ispričala je Franka za Story.

Njezin suprug Vedran Ćorluka ne igra ove godine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru ali je u Stožeru. Pjevačica priznaje da joj je to veći stres jer joj je dragi 'odgovoran je za sve, kako se igra'. Kazala je da skroz drugačije proživljava to sada i žao joj je da ne može biti s njim ondje.

  • +60
Otvorenje salona Franić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX