IVAN IVICA PIŠEK

Fotografijom sa svog vjenčanja, Nikolina Ristović se prisjetila oca: 'Nikada se neću moći dovoljno zahvaliti'

01.11.2021 u 17:04

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu poznata je voditeljica objavila fotografiju sa svog vjenčanja u Monacu, a na kojoj pozira s ocem, koji ju je otpratio do oltara. Odlazak Ivana Ivice Pišeka, Nikolini Ristović je jako teško pao, a ona se od njegovog gubitka još nije oporavila

'Najteže je bilo prihvatiti… Vjerojatno niti neću moći u potpunosti. I nikada se neću moći dovoljno zahvaliti. Za apsolutno sve.'

Riječi su to koje je Nikolina Ristović napisala na svom Instagram profilu, pored objavljene fotografije nastale prije osam godina u Monacu, kada je za nju bio najljepši dan. Na njoj voditeljica pozira s ocem, Ivanom Ivicom Pišekom, koji ju je odveo do oltara i predao budućem suprugu, Vidoji Ristoviću.

No, ti sretni dani sada su iza nje, budući da se sredinom rujna Nikolina Ristović morala oprostiti od svog oca, a od njegove smrti još se nije oporavila.

Riječi podrške ostavile su joj i poznate osobe, emotikoni slomljenog srca, ali i izrazi najdublje sućuti bili su tu od Ide Prester, Marijane Batinić, plesača Ištvana Varge.

  • +2
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Inače, za Nikolinu Ristović ova godina nije nimalo laka. Prisjetimo se, početkom godine doživjela je stravično iskustvo i izbjegla tragediju kada su se ona i njezina mlađa kći Una otrovale ugljičnim monoksidom u njihovom zagrebačkom stanu. U posljednji tren prevezene su u bolnicu, a prije nekoliko dana ispred njihovog zagrebačkog doma ukraden je skupocjeni terenac njezinog supruga, koji je nekoliko sati kasnije ipak pronađen.