PRIVATNO I POSLOVNO

Spojila ugodno s korisnim: Nives Ivanišević 'privela' supruga na razgovor

06.04.2018 u 09:03

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Nives Ivanišević zna kakvu ima privilegiju u poslu pošto joj je suprug proslavljeni, bivši tenisač. Uoči početka Davis Cupa, Nives je u svojem terminu, kojeg ima na Narodnom radiju, ugostila Gorana Ivaniševića, i razveselila time sve svoje slušatelje

'Ono kad ti muž dođe na posao pa ga ubaciš u program da pred cijelom Hrvatskom objasni sve oko Davis Cupa.' Potpis je to pod fotografijom, koju je na službenom Instagram profilu objavio Narodni radio, a na kojoj se nalaze supružnici Ivanišević.

Budući da Nives Ivanišević već godinama radi kao voditeljica upravo na tom radiju, slušatelji su imali privilegiju čuti neke od savjeta Gorana Ivaniševića. 'Slušao aam uživo i imam osjećaj da je Goranu malo falilo da prasne u smjeh. Kakav car', stoji u jednom od komentara ispod fotografije.

  • +4
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Inače, Nives i Goran Ivanišević svoju su vezu ozakonili krajem 2017. godine, intimnom ceremonijom u društvu obitelji i najbližih prijatelja, a nedavno se, upravo s njezinog Narodnog radija, proširila sretna vijest kako supružnici u ovoj godini očekuju i prinovu.

  • +3
Nives Čanović i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL