UMORILA SE...

Nives Ivanišević uživa u trudnoći i to ne krije

26.03.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon što su krajem godine ozakonili svoju vezu intimnim vjenčanjem, 2018. za Nives i Gorana Ivaniševića nije mogla bolje početi. Njihova mala obitelj ove će godine postati bogatija za još jednog člana. I dok bivši, proslavljeni tenisač, već ima roditeljskih iskustava, jer iz braka s Tatjanom Dragović ima kćer i sina, Nives će ovo biti prvo takvo iskustvo. A kako uživa u trudnoći, radijska voditeljica pokazala je na Instagramu

Prošlo je dva tjedna otkako su krenula šuškanja da novopečeni bračni par Nives i Goran Ivanišević očekuju prinovu. Baš kao što su i vjenčanje držali u tajnosti, a prvu službenu potvrdu dala je sama radijska voditeljica nekoliko dana kasnije zajedničkom fotografijom sa same ceremonije, tako i ovoga puta Nives i Goran ne žele govoriti o trudnoći.

Relax take it easy😂😂🤗 #spontana @inesmarkota

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Ipak, trudnički trbuščić lijepoj je Nives sve teže sakriti iako se trudi na sve načine učiniti to odjećom. Tako je i za nedavnu dodjelu nagrade Večernjakova ruža odabrala neobičan kombinezon od baršuna, koji se veže na struku i na taj način prikriva trbuh.

No ne može sakriti da se, upravo zbog trudnoće, puno brže umara. Na Instagramu je Nives Ivanišević objavila fotografiju nastalu upravo nakon dodjele Večernjakove ruže. Očito premorena od cijele večeri, Nives se, još uvijek dotjerana, opustila na ležaljki i ispod leđa postavila jastuk, a prizor je ovjekovječila njezina prijateljica.

  • +4
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL