s nepune dvije godine

Fotografije su genijalne: Maja Šuput se pohvalila novim 'podvigom' svog Blooma

28.02.2023 u 13:42

Bionic
Reading

Prije koji dan, 'kraljica svadbi' je otkrila da je nedavno putovanje njezine obitelji na Mauricijusu bilo popraćeno i s ne baš lijepim situacijama. Sada pratitelje nastavlja uveseljavati puno vedrijim objavama

Maja Šuput gotovo svakodnevno na svom profilu dijeli preslatke trenutke svog mališana. Nema što do sad nije pokazala a da je vezano uz Blooma. Ovaj put je pokazala da 'jabuka ne pada daleko od stabla' budući da je preslatki dječić već naučio što znači pozirati.

Naime, pjevačica i poduzetnica se namještala za fotografiranje za društvene mreže, ali joj je u 'planove pomrsio' Bloom koji je sam napravio nekoliko njihovih selfija. Ponosna mama se, naravno odmah pohvalila. 'I tako sam danas doživjela da moje dijete koje nema ni dvije godine ušeće pred kadar i sam opali set selfija', opisala je Maja.

Maleni je među ostalim nedavno sam plaćao i karticom, a odradio je i svoj Inače, prvi posjet Beogradu. Pjevačica je već ranije podijelila sa svijetom informaciju kako je njezin nasljednik 'povukao' na nju i supruga Nenada Tatarinova kad je riječ o putešestvijama i hedonizmu budući da odlično spava u hotelima i obožava jesti.

  • +7
Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL