OBITELJSKI TRENUTci

Topi srca: Nove neodoljive fotografije Maje Šuput i njezinog Blooma

16.02.2023 u 11:57

Bionic
Reading

Da 'kraljica svadbi' i uspješna poduzetnica uživa u pravoj idili otkako je na svijet donijela sina već znaju i vrapci na grani. Ovoga puta je sve počastila kućnim, opuštenim izdanjem i nježnim, majčinskim prizorima

Njezin Instagram svakog se dana puni fotkama Bloomove svakodnevice. Dječaka apsolutno obožava pola milijuna maminih pratitelja na Instagramu, a Maja Šuput je ovog puta prikazala posebno nježne zajedničke fotografije.

'Život', napisala je kratko pjevačica uz album preslatkih prizora maženja sa svojim mališanom s kojim se grli na podu dnevnog boravka njihovog doma. Koji dan ranije, poput brojnih poznatih Hrvata na društvenim mrežama je obilježila Dan zaljubljenih. Uvijek originalna Maja pozirala je u crvenom donjem rublju okružena ružama. Uz to je iskombinirala blage valove u kosi i crveni ruž, a za cvijeće je dakako zaslužan njezin suprug Nenad Tatarinov.

Inače, pjevačica je u jednom od zadnjih intervjua otkrila da je njezin sinčić posljednjih mjeseci postao manje zahtjevan te da joj se sad lakše baviti se njime. 'Prvo i osnovno pokaže prstom što hoće, olakša mi da ne moram razmišljati, drugo, hoda, pa ga ne moram nositi non-stop, jede apsolutno sve. Imamo već razgovor ono baby talk, neodoljiv je, šarmantan je, spava neviđeno mnogo, ne moramo rano ustajati, mnogo je lakše sad', rekla je za Avaz.

  • +7
Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL