BEZ njega NIŠTA

Maja Šuput: 'U posljednje vrijeme imam najmanje slika s mužem... ova nam je najnovija'

22.02.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Red fotografija s gaža, prizora s Bloomom, red reklamnih objava - pjevačica i uspješna poduzetnica iz dana u dan zabavlja svoje fanove. Ne zapostavlja ni pokazati koliko je zaljubljena u supruga Nenada Tatarinova

Maja Šuput nedavno je, na Dan zaljubljenih, otkrila je kako ju je suprug Nenad Tatarinov iznenadio i poručila da 'nagrada za najboljeg muža ide na njihovu adresu' - pokazala je da je njihov dnevni boravak bio ispunjen vazama s 3500 crvenih ruža koje je 'kraljica svadbi' dobila od svog dragog. Za njega je svojevremeno izjavila da 'bez njega ne može funkcionirati, biti pjevačica i majka'.

Pjevačica je od 2019. godine u braku s Nenadom. Njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017., kada je on bio direktor jednog šibenskog hotela, a upravo tamo su se i upoznali. Maja i njezin životni suputnik uvijek su modno usklađeni, a takvi su i na najnovijoj fotografiji koju je objavila na Instagramu i uz nju komentirala: 'U posljednje vrijeme imam najmanje slika sa mužem... ova nam je najnovija'.

Inače, uskoro na Novoj TV kreće nova sezona 'Plesa sa zvijezdama', a još nije poznato hoće li 'kraljica svadbi' i ove sezone biti voditeljica. Navodno je poželjela predahnuti zbog bukiranosti na svadbama, no o tome se pjevačica ni Nova TV još nisu službeno oglasili.

  • +6
Maja Šuput na otvorenju 197. Samoborskog fašnika Izvor: Pixsell / Autor: EMICA ELVEDJI/PIXSELL