STIGAO JE NASLJEDNIK

Fotografija koja govori više od riječi: Dominik Livaković potvrdio da je postao otac

09.01.2024 u 08:45

Bionic
Reading

Za Dominika Livakovića i njegovu lijepu suprugu Helenu godina nije mogla bolje početi, budući da su, nakon cijele trudnoće koja je prošla u najvećoj tajnosti, 6. siječnja postali prvi puta roditelji, a proslavljeni nogometni vratar sada se pohvalio i prvom fotografijom s malenim nasljednikom

Da fotografija uistinu govori više od riječi može se vidjeti po najnovijoj objavi nogometnog vratara Dominika Livakovića, koji je prije tri dana po prvi puta postao otac malenog dječaka.

Na fotografiji, uz koju piše tek datum rođenja sina, 6. siječnja 2024., vidljive su tri ruke - Dominikova, u čijoj je smještena ruka supruge Helene i na njenoj ručica njihovog prvog djeteta.

Ispod objave odmah su se počele nizati čestitke od kolega s nogometnih terena, a čestitao mu je i njegov bivši klub Dinamo, sa službenog Instagram profila.

Vijest da su Helena i Dominik postali roditelji u prvim danima 2024. godine iznenadila je javnost, budući da su trudnoću lijepe Livijeve supruge uspjeli sačuvati od javnosti do samoga kraja. Za nju je znao tek uzak krug ljudi, a javnost nije mogla niti nagađati, budući da je Helena vješto odjećom, kao i poziranjem prikrila trudnički trbuščić.

  • +4
Helena i Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Helena je rodila ove subote, na svetkovinu Tri kralja, i to u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, gdje ju je porodila liječnica Velena Radošević, omiljena ginekologinja poznatih dama, od Vanje Modrić i Izabel Kovačić, preko Maje Šuput i Jelene Perčin, pa sve do supruge hrvatskog premijera, Ane Maslać Plenković.