'bob ili kratkokosa'

[FOTO/VIDEO] Ivana Kindl ima problem s kosom, a fanovi joj poručuju: 'Uz ovakav osmijeh, sve je lijepo'

09.01.2021 u 11:55

Bionic
Reading

Mnogi Ivanu Kindl smatraju jednom od ponajboljih domaćih vokalistica, no jednako kao i svi ostali i naša poznata pjevačica muku muči s uobičajenim problemima. Kindl je tako sada u problemu zbog kose

'Da se vratim na bob ili da ostanem kratkokosa?', zavapila je naša lijepa pjevačica Ivana Kindl na Instagramu, a fanovi su jedva dočekali i zatrpali je komentarima. Dok neki preferiraju i predlažu joj bob frizuru mnogi od njih su složni, našoj glazbenoj divi stoji bilo koja frizura jer će je u njenom slučaju 'popraviti' predivan osmijeh.

'Uz ovakav osmijeh, sve je lijepo' napisala je jedna od komentatorica Ivanine objave na Instagramu.

Ivana Kindl nedavno je okupila za novi božićni singl brojne poznate kolege te ponekog pjevača amatera kojem je mentorirala u natjecateljskim glazbenim emisijama, za zajedničko snimanje spota posvećenog napuštenim životninjama. 'Vau! Mijau! Spot je vani!', napisala je tada Ivana na svom Instagramu i podijelila djelić spota u kojem su glavne zvijezde udomljene mačke i psi, ali i one životinje koje svoje udomitelje još uvijek čekaju u skloništima za napuštene životinje.

Osim udomljenih životinja, i onih koje udomljenje još čekaju, u spotu se sa svojim ljubimcima pojavljuju Krešimir Sučević-Međeral, Toni Starešinić, Željka Veverec, Gina Victoria Damjanović, Indira, Mirela Remi Priselac, Ana Lovrenčić, Marko Kutlić, Nela, Slavko Sobin, Lu Jakelić, Marko Petrić, Neda Parmać i Petra Kurtela.

  • +17
Ivana Kindl Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban