simpatični supružnici

[FOTO] Uhvaćeni u điru Splitom: Svi obožavaju likove Tisje Kljaković Braić, posvećene suprugu Igoru, kojeg rijetko viđamo

13.10.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Sunčan jesenski dan u Dalmaciji omiljenu slikaricu, karikaturisticu i autoricu izmamio je na ulice rodnog grada. U 'điradu' se uputila u društvu voljenog muškarca i njihove najmlađe članice obitelji - kćerkice Nastje rođene uoči prošlog Božića

Modno usklađen i dobro raspoložen par Braić privlačio je pažnju kamo god su prošli. Tisja Kljaković Braić spremno je pozirala fotoreporteru pokazujući svoj dobro osmišljen jesenski outfit - lagani baloner svijetlozelene boje, ispod kojeg je odjenula dugačku suknju u bež boji i bijelu košulju, te trendi gležnjače i cross-body torbicu u obliku valjka.

I dok njezina knjiga 'U malu je uša đava' ruši rekorde čitanosti, umjetnica je nedavno u Zagrebu u zagrebačkoj Galeriji Klovićevi dvori predstavila monografsku izložbu 'Spomenik živom čoviku'. Prije toga izašao joj je drugi nastavak uspješne knjige karikatura, koji je nazvala 'Oni 2', a više puta do sada isticala je da je crteže u knjizi posvetila upravo suprugu Igoru, kojega poznaje još od osnovne škole. Ljubav im se dogodila nakon što se nisu vidjeli petnaest godina, kad je on došao u njezin atelje. Tri mjeseca nakon toga su se vjenčali.

Tisja Kljaković Braić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX

Kroničarka dalmatinskog načina života priznala je da su 'Ona i On' zapravo preslika njezinog supruga Igora i nje. Inače, Igor, po zanimanju inženjer brodske elektronike, brine se za njezinu promociju, zadužen je za plasman majica, čestitki, platnenih vrećica te pregača s Tisjinim duhovitim porukama i likovima. Osim djevojčice Nastje, imaju i kćer Issu.