UŽIVA NA KONCERTU

[FOTO] Nakon što je začepila usta svima koji šire priče o problemima u njezinom braku Franka Batelić otputovala u London, no je li i Vedran s njom?

17.10.2021 u 13:07

Bionic
Reading

Na Instagram Storyju svog službenog profila pjevačica je objavila nekoliko snimaka na kojim se jasno vidi da je otputovala u London, gdje je između ostalog bila i na koncertu u Royal Albert Hallu

Već neko vrijeme se u javnosti šuška o problemima u braku pjevačice Franke Batelić i proslavljenog nogometaša Vedrana Ćorluke. Sva naklapanja uklonila je sama Franka prošlotjednim objavama s putovanja, a na kojem ju je pratio suprug.

Ipak, izgleda da nije došao kraj putovanjima Franke Batelić. Ovog puta svoje sljedbenike počastila je s nekoliko Instagram storyja, snimljenih na ulicama Londona te nekoliko video snimaka iz dvorane Royal Albert Hall.

'Istočni London je uvijek dobra ideja' i ‘Još uvijek sam izvan sebe. Živjela muzika! Živio život!' samo su neki od opisa kojima je Franka popratila objave iz Londona.

  • +16
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Iako su prije koji dan zajedno bili na putovanju te posjetili lanac restorana pod nazivom Nusr-Eta, nije poznato je li Vedran Ćorluka s Frankom i u Londonu.

AKO STE PROPUSTILI:

10 godina InDizajna

[FOTO] Pogledajte tko je sve na zabavi Mirjane Mikulec pjevao uz najveće hitove Petra Graše

Pogledaj galeriju