ljetni look

Odlična promjena: U ovakvom izdanju dugo je nismo vidjeli, a mnogi se slažu kako Jennifer Lopez ova frizura doista sjajno pristaje

02.07.2021 u 10:21

Bionic
Reading

Ljeto i visoke temperature već su nas naučili kako je ponekad bolje prestati pokušavati ukrotiti kosu te jednostavno prihvatiti njezin prirodan izgled. Naime, vlaga i visoke temperature poprilično utječu na valovitu kosu te onu sklonu kovrčanju, no Jennifer Lopez uspijeva i u tim izazovnim uvjetima izgledati sjajno

U sunčanom Los Angelesu Jennifer Lopez je stigla na foto snimanje te oduševila stajlingom i frizurom. Bijela dekoltiran haljina u punom sjaju naglasila je sve njezine slavne obline, a jednostavan, a vrlo efektan stajling kombinirala je s vrlo trendi bijelim tenisicama.

No, osim sjajnim stajlingom JLo je pažnju privukla i frizurom. Naime, JLo je ovoga puta pustila svoju prirodnu kovrčavu kosu. Takav stajling bio je pravo osvježenje nakon pomalo strogih frizura, čvrsto stegnutog repa ili punđe, s kojima smo je do sada najčešće viđali.

Jennifer je na svom Instagramu objavila i kratki video najavljujući novi singl 'Cambia el paso' ne skrivajući koliko je uzbuđena zbog novog projekta.

Inače, Jennifer u posljednje vrijeme često boravi u Los Angelesu, vjerojatno zbog svoje novoobnovljene veze s glumcem Ben Affleckom.

Jennifer se planira do jeseni i trajno preseliti u LA zajedno sa svoje dvoje djece, blizancima Maxom i Emme, kako bi bila što bliže Benu.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia