NA VEČERU U RESTORAN

Nakon šetnje po Stradunu, Rod Stewart s obitelji uživao u delicijama

08.07.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Zajedno sa sinovima Alastairom Wallaceom i Aidenom Patrickom, suprugom Penny Lancaster, ali i povećim društvom, legendarni britanski glazbenik je nakon šetnje po Stradunu odlučio isprobati i delicije pripremljene u restoranu kojeg preporuča i Michelinov vodič

Da legendarni glazbenik, sir Rod Stewart doista uživa u Dubrovniku, bilo je vidljivo i za njegove šetnje po Stradunu. Sa sinovima i suprugom Penny Lancaster, s kojom je prije dva tjedna proslavio 13 godina braka, ali i povećim društvom, polagano je šetao Dubrovnikom i razgledavao ga.

A nakon što su se ponovno vratili u grad s mega jahte Ulysses, na kojoj borave, presvučeni u večernju odjeću, uputili su se i na večeru. Odabir je pao na poznati riblji restoran koji se nalazi i u Michelinovom vodiču. Riječ je o restoranu Proto koji se nalazi u središnjem dijelu spomeničke jezgre Dubrovnika, na križanju Široke ulice i Vare, a koji je utemeljen davne 1886. godine.

  • +27
Rod Stewart i obitelj na večeri Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

U konačnici, ne treba ni čuditi što je Stewart odabrao upravo Hrvatsku za ljetni odmor, budući da je njegova buduća snaha Nicole Artukovich, djevojka pjevačeva sina Liama Stewarta, porijeklom iz Hrvatske, a upravo im je mladi par društvu pravio i u Dubrovniku.