atraktivna vjenčanica i stajliš svadbeni stol

[FOTO] Adriana Đurđević pokazala prve prizore s tajnog vjenčanja, a cure fotografije i drugih uzvanika

31.05.2021 u 09:13

Bionic
Reading

Proteklog petka naš najmlađi nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car oženio je dugogodišnju partnericu i pravnicu, Dubrovnkinju Adrianu Đurđević s kojom čeka prvo dijete. Svadbeno slavlje organizirano je na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje, a polako 'cure' i prve fotografije s vjenčanja koje naravno na društvenim mrežama pokazuje ponosna Dubrovkinja. No i drugi su se odvažili objaviti nekoliko fotografija

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević stali su pred oltar tri mjeseca nakon što su objavili zaruke i to nakon četiri godine veze, a zatim su objavili i da će postati roditelj.

Prvo su vesele vijesti čuvali za sebe, a sada je 29-godišnja Dubrovkinja morala pokazati kako je izgledao njihov veliki dan. Blistala je u vjenčanici zvonolikog kroja s prorezom, srebrnim resama i perlicama s potpisom dizajnerice i Matije Vuice, a njezin voljeni bio je u bijelom sakou, crnim hlačama i lakiranim cipelama. Objavila je fotografiju i romantično uređenog stola s bijelim i zlatnim tonovima, ružama te sušenom pampas travom.

Fotografije s vjenčanja objavila je i Adrianina sestra, Antonela Đurđević Bujak koja je na vjenčanju sestre uživala u društvu supruga i njihove dvije kćerkice, a fotografije su pokazale i prijateljica Andrea Zvono haljine te make up artistica koja ju je našminkala za vjenčanje.

Podsjetimo, Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom. S pet godina mlađim Biličaninom Dujom živi u Marseilleu gdje Duje igra za Olympique de Marseille.

  • +3
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL