rekao što misli

Eurosong nije ostavilo ravnodušnim ni Dinu Jelusića: 'Puno toga bih napisao prvenstveno iz gnjeva'

12.05.2024 u 16:14

Bionic
Reading

Finale Eurosonga ujedinilo je cijelu Hrvatsku u navijanju za našeg predstavnika Baby Lasagnu. A nakon što je Švicarac Nemo proglašen pobjednikom, a Baby Lasagna završio na drugom mjestu, mnogi su na društvenim mrežama izrazili svoje nezadovoljstvo, uključujući i Dinu Jelusića

Dino Jelusić oglasio se nakon ovogodišnjeg Eurosonga čiji je rezultat mnoge ostavio razočaranim. Naime, iako su prije finala kladionice Baby Lasagni davale znatno veće šanse za pobjedu nego Švicarcu Nemo, na kraju je Nemo dobio više bodova te proglašen pobjednikom.

Podsjetimo, naš predstavnik Marko Purišić imao je 547 bodova, a Švicarac Nemo 591 bod.

Taj rezultat izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a oglasio se i Dino Jelusić, domaći multitalentirani umjetnik može se pohvaliti s iskustvom svjetskih pozornica koje je dijelio s najvećim imenima svjetske glazbene scene. A Sting, Johnny Depp, Ricky Martin, Andy Taylor iz Duran Durana samo su neka od tih imena.

  • +9
Baby Lasagna s obožavateljima Izvor: Pixsell / Autor: Marko Juric/PIXSELL

Domaći multitalentirani umjetnik može se pohvaliti s iskustvom svjetskih pozornica koje je dijelio s najvećim imenima svjetske glazbene scene. Sting, Johnny Depp, Ricky Martin, Andy Taylor iz Duran Durana samo su neka od tih imena.

Puno toga bih napisao prvenstveno iz gnjeva, ali tko god ima malo klikera u glavi, vidio je što se jučer dogodilo. Ovo je takva pobjeda da nam to nikakav plasman nikad ne može oduzeti. Nikad ovoliko ljudi u Hrvatskoj, u Europi nije bilo jednoglasno ujedinjeno po pitanju muzike kao sad oko Marka. Srce mi je puno gledajući to. Za mene apsolutni pobjednik po svim segmentima,' napisao je Dino na svom Instagram profilu te na kraju dodao i emotikon srca.

  • +16
Baby Lasagna - nastup u finalu Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, Dino Jelusić bio je jedan od članova hrvatskog žirija za glasanje na Eurosongu.