PREPORUKA

Filmski vikend maraton za svačiji ukus

06.01.2023 u 13:05

Bionic
Reading

Pripremite se i krenite – Pickbox NOW pomaže da začinite vikend s najboljim filmovima

Za sve one koji vikend planiraju provesti u svom domu, uz dobar film - imamo popis filmskih preporuka. Svi su filmovi dostupni odmah na Pickbox NOW servisu, imaju hrvatske titlove, a osim njih, na servisu ćete pronaći i brojne serije.

Filmovi u nastavku zabavit će i najzahtjevnije filmofile, a u glavnim ulogama donose dobro poznata hollywoodska lica.

Na obodu (The Ledge)

Na samom početku filma upoznajemo muškarca koji želi počiniti samoubojstvo i stoji na samom rubu zgrade. Ubrzo dolazi policija i nadležni pregovarač ima jedan sat kako bi spasio potencijalnog samoubojicu. Kako se pak nepoznati muškarac našao na rubu zgrade? To je pravo pitanje koje se počinje raspetljavati. Film je inspiriran istoimenom kratkom pričom Stephena Kinga.

29. ulica (29th Street)

Ne biste vjerovali, ali čovjek može imati i previše sreće u životu – to je krilatica životne priče Franka Pesce (Anthony LaPaglia). Od rođenja ima neopisivu sreću u svemu, no ona mu je kroz život znala i naštetiti. Sad je osvojio šest milijuna dolara na lutriji i u bijesu počinje bacati grude snijega na lokalnu crkvu. Kad ga uhite zbog remećenja mira, Frank ispriča svoju životnu priču policajcima u postaji, a sve što slijedi je toliko nevjerojatno da jednostavno morate pogledati film.

Puna kapa (Brassed Off)

Gloria Mullins (Tara Fitzgerald) vraća se u rodni grad kako bi utvrdila profitabilnost lokalnog rudnika. Tamo se ponovno susreće s mladenačkom simpatijom Andyjem (Ewan McGregor) koji radi u rudniku, a u slobodno vrijeme svira u rudničkom orkestru čija je tradicija stara poput samog rudnika. Uskoro stiže vijest o potencijalnom zatvaranju rudnika pa tako i orkestra. Nemojte propusti ovu glazbenu komediju koja je bila nominirana za tri prestižne BAFTA nagrade!

Američka nevjesta (Easy Virtue)

Mlad i odnedavno oženjen John Whittaker (Ben Barnes) vraća se u Englesku zajedno sa suprugom Laritom (Jessica Biel). Kad ju vide njegovi roditelji, prvenstveno Johnova majka Veronica Whittaker (Kristin Scott Thomas), ostaju zaprepašteni netradicionalnom Amerikankom. Uslijedit će pravi rat između Veronice i Larite, a pravo je pitanje – hoće li Larita i John prebroditi nevolje u raju?

Preživjeli (For Those In Peril)

Aaronova (George MacKay) loša reputacija dodatno se pogoršala nakon tragedije u kojoj je nestalo četiri ribara uključujući njegovog brata Michaela (Jordan Young). Jedini preživio, Aaron, sada živi segregiran od ostatka sela i stanovnika koji su uvjereni da je utjelovljenje demona. Kako vrijeme protječe Aaron je sve sigurniji kako je njegov brat ipak živ, a učinit će sve kako bi ga pronašao.