nema spavanja

Filip Brkić objavio fotografiju sa sinom i oduševio pratitelje koji su mu poručili: 'Isti ti'

25.06.2021 u 20:09

Bionic
Reading

RTL-ov sportski novinar i komentator Filip Brkić i njegova supruga, košarkašica Iva Ciglar Brkić, početkom ožujka postali su roditelji malenog dječaka. Obzirom da im je to drugo dijete, u svemu su se brzo snašli, no, baš kao i sve roditelje malenih beba, muku muče sa spavanjem

'Tropske noći, nema spavanja', napisao je Filip Brkić u opisu najnovije fotografije na svom Instagram profilu na kojoj je pozirao sa svojim 4-mjesečnim sinom u naručju. Objavljena fotografija oduševila je Filipove pratitelje i prijatelje, a većina je komentirala kako mu maleni Franc jako nalikuje. 'Isti ti', 'Kakva poza', 'Copy paste', samo su neki od komentara ispod objave.

Sudeći prema objavi, 41-godišnji sportski komentator i njegova supruga, 35-godišnja košarkašica Iva Ciglar Brkić, bore se s neprospavanim noćima, a trenutne visoke temperature poprilično utječu na ritam spavanja njihovog najmlađeg člana obitelji.

Inače, Filip i Ivom već imaju četverogodišnju kćer Barbaru. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, potom su bili u vezi tri godine, a u bračnu luku uplovili su 2016. godine.