SANJARI O BOLJIM VREMENIMA

Figura iz snova: Natali Dizdar fotografijom u kupaćem kostimu mami uzdahe

24.06.2020 u 16:07

Bionic
Reading

Zgodna Zadranka nije jedna od onih pjevačica koje skupljaju lajkove na Instagramu golišavim fotografijama, pa svako njeno takvo izdanje koje završi na društvenim mrežama iznenadi. Ovog puta se fotografijom u badiću prisjetila svog putovanja na Tajland

'Sanjarenje', kratko je komentirala fotografiju Natali Dizdar a na njoj pozira na tajlandskoj plaži u dvodijelnom badiću i gornjem dijelu trenirke s kapuljačom na glavi. U hashtagu je otkrila da joj nedostaju putovanja. Na Tajlandu je boravila prije sedam godina. Ondje je među ostalim doživjela avanturu života - ušla u ring te odmjerila snage u tajlandskom boksu. Borila se s djevojkom iz Amerike i pobijedila je.

Svojedobno se Natali 'skinula' za promociju svog albuma, no i te fotografije bile su daleko od onakvih kakve se svakodnevno viđaju kod influencerica i nekih drugih pjevačica.

Iza Natali su godine uspješne karijere, a nakon karantene je predstavila novi projekt nazvan Beti, spoj dečkiju iz grupe Mayales i nje s kojima je predstavila singl 'Slobodna'

'Mislim da je najprije bila presudna moja neopterećenost uspjehom, zbog čega sam bila opuštena i dopustila da se stvari razvijaju nekim svojim prirodnim tempom. Osim toga, s 19 godina za početak sam bila poprilično jasna u ideji što nikako ne bih. Zatim sam upoznala svoju tadašnju menadžericu, ona me upoznala s mojim producentom i sve je nekako krenulo u pravom smjeru. Gledajući iz današnje perspektive na sve to, čini mi se da je i sreća odigrala dosta toga, neka mladenačka spontanost i dobar osjećaj bez kojeg se ne bih spojila s pravim ljudima, a koji su imali ogromnu ulogu u cijeloj mojoj karijeri', ispričala je nedavno za tportal.