čarolija glazbenih večeri

Festival 'S okusom soli…' u Splitu, Sustipan

18.07.2022 u 10:53

Bionic
Reading

Drugi festival 'S okusom soli…' donosi čaroliju, pjesmu, jedinstvenu atmosferu, dobar provod, zvuk valova i miris ljeta na splitski Sustipan

Dana 17. kolovoza u 21 sat održat će se svečano otvaranje i početak 2. festival 'S okusom soli...' u parku Sustipanu u Splitu. Tijekom četiri dana programa čaroban spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove od kojih će svatko pronaći nešto za sebe učinit će festival 'S okusom soli…' događajem koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta! Sustipan će tih dana postati mjesto spajanja dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana.

Publiku će svojom glazbom u čaroliju prve večeri uvesti Queen Symphony Real Tribute. Nastup najpoznatijeg Queen tribute banda uz moćnu podršku simfonijskog orkestra koji broji 42 instrumenta i zbor od 16 ljudi spoj je koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Drugog dana festivala, 18. kolovoza u 21 sat, u svom rodnom Splitu će nakon dvije godine nastupiti jedna od naših najpoznatijih klapa Rišpet. Treću večer, 19. kolovoza u 21 sat, Sustipanom će se zaoriti anđeoski glas Bože Vreće, lirskog tenora koji svojim castrato glasom ispjevava najdublje emocije s kojima se svi poistovjećuju. Festival 'S okusom soli…' će posljednje, četvrte večeri, 20.kolovoza, koncertom s početkom u 21 sat zatvoriti glazbeni virtuoz Vlatko Stefanovski. Jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista nastupit će u pratnji trija V3 koji će legendarnim zvukovima njegove gitare dodati bas gitaru i bubnjeve, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Uživajte u čaroliji glazbenih večeri u predivnom parku Sustipan u Splitu. Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno možete kupiti preko sustava Eventim.hr te Croatia Tickets, a na dan koncerata ulaznice će se moći kupiti na samom ulazu.

  • 17.8. u 21h QUEEN SYMPHONY REAL TRIBUTE
  • 18.8. u 21h KLAPA RIŠPET
  • 19.8. u 21h BOŽO VREĆO
  • 20.8. u 21h VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO