TVOJE LICE ZVUČI POZNATO ALL STARS

Fenomenalnom imitacijom Josipe Lisac, pobjedu u novoj emisiji odnio Damir Kedžo

16.05.2021 u 22:43

Bionic
Reading

Ove je nedjelje prikazana i četvrta po redu epizoda showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato All Stars', a najboljim je ovoga puta proglašen Damir Kedžo koji je savršeno utjelovio ekstravagantnu damu hrvatske glazbene scene, neponovljivu Josipu Lisac

Čarobnu imitaciju Damira Kedže, koji se uživio u Josipu Lisac, nahvalili su i članovi žirija. 'Ovo je bilo maestralno i na momente začuđujuće koliko si ti bio Josipa', rekla mu je Indira Levak, dodavši kako zna da je otpjevao pjesmu s puno poštovanja prema Josipi i podigao ljestvicu 'nebu pod oblake'.

'Glumački je bilo senzacionalno. Svi misle da mogu imitirati Josipu, ali većina je imitira jako loše. Da mi je netko ovog pustio na radiju, ne bi mi palo na pamet da je ovo Kedžo', rekao je Igor Mešin, a Goran Navojec se nadovezao: 'Večeras je bila čast uživati u vašoj interpretaciji.

Ništa manje riječi hvale nije imala ni Nives Celzijus, koja mu je rekla: 'Kroz sezone je bilo dobrih Josipa i dogodi se da nas netko oduševi, ali mislim da se više nikad neće pojaviti bolja Josipa u showu. Bilo je emotivno jako slojevito, bio si profinjen.' Damir Kedžo, kao pobjednik, svoju je donaciju namijenio humanitarnoj udruzi 'Riječko srce'.

A osim Kedže, večeras je sve rasplesala glumica Katarina Baban, koja je ove nedjelje ušla u dvostruku mušku ulogu - kao Maluma i kao Marc Anthony.

  • +16
Tvoje lice zvuči poznato All Stars Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Nakon Dua Lipe, Dalibor Petko je dobio još jednu žensku ulogu, ovoga puta Maju Šuput i njezinu pjesmu 'Hej, Balkano', dok se Maja Bajamić uživjela u repericu Cardi B.

Crvenokosog Micka Hucknalla iz Simply Reda utjelovio je Mario Roth, dok je Ivana Mišerić postala Danijela Martinović iz doba kada je pjevala u Magazinu. Pravi spektakl, kao i obično, na pozornici su priredili Mario Petreković i Saša Lozar sa svojim imitacijama Shakire i JLo.