nedjeljna doza zabave

Pjevao na francuskom i zadivio sve: Pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato All stars' odnio Mario Petreković

02.05.2021 u 22:43

Bionic
Reading

Druga emisija zabavnog popularnog showa donijla je nove, zanimljive imitacije, a najbolji je ovaj put bio komičar zahvaljujući izvedbi pjesme 'Tous les memes' belgijske pjevačke zvijezde Stromae i imitacijom zahtjevnog spota u kojem je Stromae glumio muškarca i ženu

'Ovo je bilo fantastično. Ti si za mene prava zvijezda. Spot je pravo remek djelo. Oduševio si me, poručila je Petrekoviću Indira Levak. 'Zadatak je izvršen bez greške', pohvalila ga je je Nives Celzijus. 'Briljantan minimalistički pristup od kojeg si napravio atomsku bombu', oduševljen je bio Goran Navojec. Nova TV će po odabiru pobjednika, Maria Petrekovića deset tisuća kuna donirati humanitarnoj udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

Mario Roth u dvostrukoj je ulozi utjelovio senzualnu Shakiru i repera skupine 'Black Eyed Peas' Will.I Ama i otpjevao 'Girl like me'. Na pozornici je bio Shakira, baš kao u spotu odjevenu u usku opravu za vježbanje, a na hologramu se ukazao kao Will.I.Am.

Damir Kedžo na jednu se večer pretvorio u lik Lettie Lutz, korpulentne bradate gospođe iz filma 'The Greatest Showman' te je otpjevao pjesmu 'This is me', a Maja Bajamić se transformirala u Severinu i izvela njezinu uspješnicu 'Mili moj'.

  • +17
Tvoje lice zvuči poznato - All stars' 2. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Dašak osamdesetih u hitu 'You spin me right round', donijela je Ivana Mišerić kao Peter Jozzeppi Burns, ekscentrični frontmen benda Dead or alive', a prošlotjedni pobjednik Saša Lozar bio je Cher te je otpjevao pjesmu 'I still haven't found what I am looking for'. 'Još jedna legenda, ali je ovo totalno drugačije. To je jedna vrlo neobična stvar, Cher nikad nisam ni vidio da ona to pjeva, ali gle izazov je izazov', rekao je uzbuđeni Saša prije odlaska na stage na kojem je dominirao u stilu legendarne Cher.

Dalibor Petko utjelovio je čak tri osobe – Sašu, Tina i Kedžu. Na rasplesanoj pozornici imali smo ga prilike vidjeti kao Sašu, a na ekranu kao Tina i Kedžu, a Katarina Baban utjelovila je Petra Grašu s dobro poznatom pjesmom 'Tko nam brani'.