u svojoj MIRNOJ LUCI

Fani Stipković stigla u rodni kraj: Pratitelje na Instagramu počastila selfijem u badiću

22.07.2021 u 15:02

Bionic
Reading

Manekenka i televizijska novinarka s madridskom adresom stigla je na za nju najdraže i najljepše mjesto na svijetu, svoju rodnu Vela Luku na Korčuli U međuvremenu je bila i na Hvaru odakle se javljala u seksi kombinacijama, a sada je pratitelje razveselila i sa fotografijom u kupaćem kostimu

Atraktivna novinarka često sa svojim pratiteljima dijeli seksipilne fotografije na društvenim mrežama, a jednu takvu objavila je i sada. Fani Stipković ponovno zagolicala maštu pratitelja. Objavila fotografiju s plaže u tamno plavom badiću na kojoj, naravno, nema ni trunčiću šminke. Odmah su joj sa svih strana počeli stizati emotikoni srčeka.

'Hrvatska je za mene oduvijek bila i zauvijek će biti moj dom. Ne razmišljam o povratku iako mi nedostaju obitelj i prijatelji, ali nikada ne znaš što ti život nosi. Živim u sadašnjem trenutku i trenutno me sve drži ovdje, i posao i privatni život. Ako se nešto od toga promijeni i odvede me u Hrvatsku ili negdje drugdje, pratit ću to. Život se može promijeniti u jednoj sekundi. Postoji ta neka viša mudrost koja dobro zna kamo te vodi, a najvažnije je da pratiš taj neki osjećaj unutar sebe i sve ostalo će se posložiti onako kako treba', izjavila je Fani u razgovoru za tportal.

Podsjetimo, Fani Stipković na Europskom sveučilištu u Madridu magistrirala je produkciju i televizijski menadžment te se specijalizirala za TV priloge, reportaže i dokumentarce o sportu, gastronomiji i fitnessu. Prije dvije godine Fani Stipković postala je članica izvršnog odbora Međunarodnog instituta za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) i to kao jedina žena u povijesti.

  • +5
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL