pokazala zavidnu figuru

Fani Stipković pozira u bikiniju usred Sahare i podiže ionako visoke temperature

06.06.2022 u 14:17

Bionic
Reading

Ime sportske novinarke sa španjolskom adresom već često je na listama najseksi novinarki u Europi, a mnogi koji je prate na Instagramu definitivno se slažu s tom titulom. Zgodna Hrvatica prije nekoliko dana stigla je u Maroko i odmah pokazala tijelo bez mane

Fani Stipković nedavno se zabavljala po Parizu, a onda je spakirala kofere za odlazak na novu destinaciju odakle sada fanovima šalje zavodiljive fotografije. 'U srcu pustinje', opisala je jednu od fotografija, a pratitelji su poručili da izgleda senzacionalno te se dive i njezinom luksuznom životnom stilu.

Mnogima je poznato kako je Korčulanka već godinama velika pobornica svakodnevnih treninga i zdrave prehrane, pa ne čudi da se može pohvaliti jednim od najboljih tijela među Hrvaticama.

Podsjetimo, nakon školovanja u Zagrebu skrasila se u Madridu, gdje je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment na Mediasetu i Europskom sveučilištu u Madridu, a pokrenula je i vlastiti kanal 'Fani TV', na kojem su njezini ekskluzivni intervjui s poznatim osobama i poduzetnicima te predstavlja i putna i lifestyle središta diljem svijeta.

Fani Stipković u Parizu Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Prije pola godine zaručila se za bivšeg igrača Real Madrida Fernanda Hierru kojeg često pokazuje na društvenim mrežama. Par se navodno planira vjenčati na Korčuli, ali datum još nije poznat.