SPORTSKA NOVINARKA

Nije željela propustiti spektakl: Fani Stipković dotjerana u Parizu na finalu Lige prvaka

28.05.2022 u 21:15

Bionic
Reading

Sportska novinarka Fani Stipković prije nekoliko je dana iz Madrida otputovala u Pariz. Tamo se uputila sa svojim dečkom Fernandom Hierrom na spektakularnu utakmicu finala Lige prvaka između Liverpoola i Reala

Dok navijači diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju početak finalne utakmice Lige prvaka koja po prvi puta u povijesti kasni zbog kaosa u Parizu, Fani Stipković na vrijeme je krenula iz hotela prema stadionu Stade de France.

Prije pet sati objavila je da se priprema za nogometni spektakl, a potom i prije sat vremena da se udobno smjestila na stadionu i to pomno dotjerana.

Fani je odjenula bijele hlače širokih nogavica i sparila ih s majicom boje senfa, a kosu svezala u rep. Ni ovoga puta zgodna Velolučanka nije prepustila slučaju svoj make up. Jako je naglasila oči i usta, a spremno je pozirala za sve svoje obožavatelje na društvenim mrežama.

Već nekoliko mjeseci Fani je u vezi s legendarnim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom, s kojim je i otputovala u Pariz na veliko finale.

Očekivano, Fani koja već dugi niz godina živi i radi u Madiru, navija za španjolski klub Real Madrid te očekuje njegovu pobjedu u finalu.

Fani Stipković u Parizu Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot