u meksiku

Fani Stipković pokazala kakvo je rođendansko iznenađenje pripremila suprugu

25.03.2024 u 13:38

Bionic
Reading

Fani Stipković davno je Hrvatsku zamijenila Španjolskom, a od prošle godine sa suprugom se preselila u Meksiko. Tamo par nastavlja svoje uspješne karijere u sportu, a kako su se dobro snašli pokazuje i video kojim je Fani obilježila rođendan svog Fernanda Hierra

Legenda Real Madrida ove je subote proslavila 56. rođendan, a njegova se brižna supruga proslavila da od subote napravi pravu slavljeničku subotu. Fernando Hierro uistinu je pravi sretnik, a subotnje je slavlje pokazalo da mu najveću sreću ipak pružaju dobri ljudi koji ga okružuju.

Iako je Fernando daleko od rodne mu Španjolske, a Fani od Hrvatske, par je svoj dom stvorio i preko oceana, a u Meksiku tročlana obitelj uživa u baš svakom danu. U Meksiku je Hierro zaposlen kao sportski direktor u nogometnom klubu 'Chivas', a Fani je svoju novinarsku karijeru također preselila u kraj gdje njezin dragi gradi uspješnu karijeru.

Da je Hierro sjajno prihvaćen među igračima i timom, otkriva i objava koju je Fani objavila povodom njegovog 56. rođendana u kojem je otkrila kakvo mu je iznenađenje pripremila.

Uz golem pljesak, Hierra su iznenadili tortom u bojama meksičkog nogometnog kluba na koju su postavili njegovu fotografiju. Slavljeničkoj atmosferi se pridružila i Fani, ali i njihov sinčić koji se posebno sredio za rođendan svog oca.

Nakon proslave s nogometnim timom, slavlje se nastavilo u poznatom talijanskom restoranu 'Cipriani' u kojem je bila servirana još jedna rođendanska torta sa svjećicom koju je nasmijani slavljenik veselo otpuhao.

'Jučer je bio vrlo poseban dan. Hvala svima koji su s nama podijelili tako sretne trenutke. Sretan rođendan. Volimo te puno!', napisala je Fani na Instagramu tepajući Hierru da je njezin svijet.

nogomet u novom ruhu

Hrvatski dresovi za Euro podijelili javnost, a kako vam se sviđaju ostali?

Pogledaj galeriju