'power couple'

David Beckham otkrio zašto je odabrao baš Victoriju: 'Sviđa mi se jaka žena'

22.03.2024 u 09:51

Bionic
Reading

Britanski par David i Victoria Beckham svoju su ljubavnu priču započeli još u devedesetima, a prekrasna priča o ljubavi u showbusinessu pokazuje da u svijetu poznatih i slavnih ipak nije sve tako 'fejk'. David nerijetko govori o svojoj Vicky, a sad je otkrio što kod nje posebno cijeni

David i Victoria Beckham su jedan od najdugovječnijih it parova koji su više od dvadeset godina uspjeli održati svoj 'power couple' status. Koliko su sretni i zadovoljni svojim životnim odlukama nerijetko pokazuju i na društvenim mrežama, a bez imalo srama pričaju o ljubavi koju dijele.

Posve iskreno o ljubavi prema svojoj supruzi David je pričao s Jamesom Cordenom te se osvrnuo na njihovo putovanje ljubavi i partnerstva ističući kvalitete koje su njihovu vezu učinile neraskidivom.

S obzirom da je još nije poznavao, prvo ga je privukla Victorijina vanjština.

Victoria je u devedesetima bila jedna od glavnih pjevačkih zvijezda i mnogi su je znali pod imenom 'Posh Spice', a kao atraktivnu pjevačicu doživio ju je i David koji je priznao da ga je prvo privukla njezina ljepota: 'Jednostavno mi se svidjela. Nisam znao kakva je kao osoba. Jednostavno mi se svidjela kao i većini ljudi učinio u to vrijeme, i nisam znao za koga ću se oženiti ili s kim ću biti do kraja života.'

  • +10
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: DFY / KCS PRESSE / PROFIMEDIA

Njihov odnos počeo je 1997. kada su oboje bili najveće engleske zvijezde, a David je lijepu pjevačicu oženio već 1999.

Ta odluka za Davida nije bila ishitrena, već ostvarenje plana koji si je zadao vidjevši je na televiziji. Osvrćući se na prve dane njihove romanse, David se prisjetio trenutka kada je znao da je Victorija ta kojom se želi oženiti. Gledajući glazbeni spot za pjesmu 'Say You'll Be There', David je već tad svom cimeru rekao kako će oženiti Victoriju.

Kako se njihov odnos produbljivao, Victorijina snaga, radna etika i uloga majke bili su ono što ga je istinski očaralo, pretvarajući početnu privlačnost u trajnu ljubav koja traje i danas.

'Sviđa mi se što me ona ponekad čuva, većinu vremena, i znate, stvorili smo ovaj život s četvero sjajne djece, što su najvažnije stvari u našem životu, pa sam zato odabrao Victoriju.. . način na koji ona nekako vodi obitelj. Sviđa mi se jaka žena i sviđa mi se činjenica da marljivo radi. Sviđa mi se činjenica da je sjajna mama', rekao je David koji se slaže kako su djeca najvažnije što im se dogodilo u odnosu.

ZAJEDNIČKI IZLAZAK

Mezimica u obitelji: Brooklyn i Nicola uživaju u druženju s Harper Beckham

Pogledaj galeriju