velika podrška

Blista uz legendu: Sada je jasno čime je Fani Stipković osvojila Fernanda Hierra

07.11.2022 u 13:41

Bionic
Reading

Fani Stipković javno ljubi Fernanda Hierra, legendarnog igrača Real Madrida, u čiju je čast predstavljena kolekcija srebrnih i zlatnih kovanica. Ipak, pravo Hierreovo zlato je lijepa Hrvatica koja je uz njega blistala cijelu večer

Vodeća tvrtka za trgovinu plemenitih metala, Rosland Capital, u Madridu je predstavila ekskluzivnu kolekciju srebrnih i zlatnih kovanica, a čast da bude prvi nogometaš sa svojom kovanicom pripala je legendi Real Madrida, Fernandu Hierru.

Kolekcija je predstavljena na ekskluzivnoj lokaciji Palacio Cibeles, gdje je Hierro slavio sve svoje legendarne titule s Real Madridom.

Na svečanoj večeri pridružila mu se i djevojka Fani Stipković i ukrala svu pozornost u prekrasnom izdanju. Odlučila se za usku smaragdno zelenu haljinu dugih rukava koja je istaknula njezinu vitku liniju, a haljini je pridružila bež sandale na petu.

Fani je podijelila fotografije na Instagramu i otkrila da je već nekoliko mjeseci radila na tom projektu i da je jako sretna.

Osim Fani, Hierro je bio okružen zvijezdama poput Raula, Luis Figa, Iker Casillasa, Predraga Mijatovića, Chenda i Fernanda Sanza, s kojima je ispisao povijest nogometa.

  • +8
Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo