meksička avantura

Nikad zaljubljenija i sretnija Fani Stipković otvoreno o ljubavi: 'Fernando je netko tko mi daje krila umjesto da ih siječe'

09.11.2022 u 10:10

Bionic
Reading

Uspješna voditeljica i bivša manekenka Fani Stipković otkrila je što ju je privuklo na zaručniku, Fernandu Hierru i koliko joj znači njegova podrška i razumijevanje dok gradi vlastitu karijeru u kojoj niže samo uspjehe

Fani Stipković zasigurno je jedna od najatraktivnijih Hrvatica u svijetu sporta. Karijerni uspjeh zaslužila je mnogim odricanjima koja su je dovela do Španjolske, gdje živi i radi već godinama. Tamo je upoznala i, kako sama kaže, čovjeka svog života – Fernanda Hierra, legendu španjolskog nogometa.

Karijera joj je bila na prvom mjestu te je puno putovala kako bi popratila različita događanja i usavršavala se u području zanimanja, ali imala je sreće da je upoznala čovjeka koji ju u tome neće sputavati. Iako joj je poslovni uspjeh bio vrlo bitan, ubrzo je shvatila da je Fernando 'najbolja osoba koju je ikad upoznala' te odlučila da priliku s njim ne želi uprskati.

'Učim od njega svaki dan. Fernando je netko tko mi daje krila umjesto da ih siječe. Pušta me da letim,' rekla je Fani.

Atraktivna voditeljica je priznala da i oni imaju svoje razlike, nisu karakterno posve isti – ona ima eksplozivniju balkansku narav, a on je smireniji tip, no razlike koriste za poboljšanje i napredovanje.

Svakako ističe koliko joj je bitno da partner shvaća njezinu želju za poslovnim napredovanjem, ali i da ima ambiciju za vlastitim poslovnim uspjesima.

'Sve je napravio vlastitim trudom. Malo tko zna da je s devetnaest godina radio kao mehaničar. A da bi postigao ovo što je on postigao, treba uložiti puno truda, puno motivacije i puno glave… Mnoge kvalitete koje nastavlja živjeti bez da je izgubio bit, poniznost ili ljubaznost... Ja sam njegova obožavateljica broj jedan!,' pohvalila je partnera.

Zajedničko vrijeme provode kvalitetno i produktivno, podržavajući jedno drugoga, a poslovne uspjehe uskoro će preseliti u Meksiko.

'U vezi žena, osim što je životni partner, mora zadržati svoj identitet, svoju bazu, svoju bit. I moj rad mi pruža sreću. To što je Fernando poštovao to je bila jedna od stvari koje su mi se najviše svidjele kod njega,' zaključila je Fani koja se veseli veseli svojoj meksičkoj avanturi i novim poslovnim projektima.

  • +8
Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Velika legenda Real Madrida, Fernando niže poslovna postignuća te se veliko karijerno priznanje dogodilo prije nekoliko dana kada je postao prvi ambasador kraljevskog kluba u kolekcijama kovanica vodeće tvrtke u sektoru plemenitih metala Rosland Capital. Osim toga, nedavno je postao sportski direktor velike meksičke nogometne momčadi Chivas de Guadalajare.