ODLIČAN DUET

Evo tko su pobjednici ovogodišnjeg Zagrebfesta

28.01.2017 u 11:02

Bionic
Reading

Pobjednička skladba 64. Zagrebačkog festivala je 'Sve u meni se budi' autora Ante Pecotića u izvedbi Damira Kedže i mlade pjevačice Zsa Zse. Na pozornici u Hypo centru zapjevali cu i Jacques Houdek, Ivana Kindl, Mario Petreković, Hari Rončević i drugi

Od 22 nove skladbe koju su predstavljene na 64. Zagrebačkom festivalu koji se održao sinoć u Hypo centru, pobijedila je pjesma Ante Pecotića 'Sve u meni se budi' koju su izveli Damir Kedžo i Zsa Zsa. Među natjecateljima bili su i Saša Lozar, Zrinka Posavec, Tedi Spalato, Jacques Houdek, a svoj glazbeni debi na jednom glazbenom festivalu imao je i Mario Petreković.

Ivana Kindl i NoA nastupili su u duetu s pjesmom 'Mi', a svoju novu pjesmu na Zagrebfestu predstavili su i bendovi En face i Belfast food. Novi umjetnički direktor festivala Neno Belan i članovi festivalskog uredništva, Ivana Vrdoljak Vanna, Massimo Savić, Nenad Borgudan, Marijan Brkić i Tomislav Štengl, preslušali su rekordnih 270 pristiglih prijava i na kraju se odlučili za 22 pjesme koje se naslanjaju na novu viziju Zagrebačkog festivala.

  • +7
64. Zagrebački festival Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić/Pixsell
Sve u meni se budi - Kedzo ft. Zsa Zsa Autor: Youtube