KATIE HOLMES

Neokrunjena kraljica ulične mode otkriva bez koja tri komada ne može zamisliti proljeće

13.04.2022 u 11:19

Bionic
Reading

Katie Holmes, omiljena američka glumica koja je svjetsku slavu stekla kao Joey u seriji 'Dawson's Creek', u svakoj prigodi izgleda sjajno, a modni znalci podjednako hvale njezina dnevna i svečana izdanja

Zgodna brineta obožavateljica je ležernog chica i velika je ljubiteljica modnog minimalizma.

Dakako, često radi s timom stilista, baš poput većine slavnih, ali u svakoj od njezinih odjevnih kombinacija postoji ta šarmantna doza opuštenosti i nenametljive elegancije, bez obzira pozira li na crvenom tepihu ili užurbano obavlja poslove u New Yorku gdje godinama živi.

Katie Holmes je bez sumnje veliko modno nadahnuće za mnoge zaljubljenice u modu, a za Vogue je otkrila nekoliko korisnih savjeta uz pomoć kojih kreira svoja neponovljiva modna izdanja.

NA PREMIJERI

Katie Holmes zadivila u elegantnom izdanju i dokazala kako bijela haljina nije rezervirana samo za ljeto

Pogledaj galeriju

U njezinoj garderobi, dodaje, postoje tri osnovna elementa garderobe koji osiguravaju da uvijek izgleda besprijekorno, posebno tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Holmes je velika ljubiteljica ženstvenih haljina posebno onih s potpisom Kate Spade, poznate američke dizajnerice koja se proslavila sa svojim kultnim torbicama. Što je proljeće bez haljine prepune cvjetova.

'Ono što volim kod Kate Spade je to što je odjeća prožeta ovom radosnom energijom. Za proljeće je tako zabavno obući veselu haljinu s cvjetovima i osjetiti uzbuđenje zbog promjene godišnjih doba. Sviđaju mi se kako se klasični sakoi npr. slažu sa zabavnim tkaninama - i radi se o vrlo laskavim kombinacijama koje slave ženstvenost', rekla je Katie Holmes.

  • +16
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: SOPHIE FRITZ / INSTAR Images / Profimedia

U njezinoj proljetnoj garderobi, dodaje, uvijek ćete naći i nepobjedivu kombinaciju: traperice i majicu bez rukava.

'Mislim da uvijek trebate traperice i dobar tank top', objašnjava ona. Što se tiče bluza i košulja, Holmes priznaje da je obožavateljica divnih komada s potpisom brendova Re/Done ili Uniqlo.

Katie je došla na svoje kad se radi o izboru traperica i radije se kloni svega što je previše pripijeno.

'Ja sam za opuštene krojeve', kaže ona. Dakle, što su traperice šire, to bolje.

I još jedan omiljeni komad Katie nosi tijekom proljeća i ljeta: prozračne, dugačke suknje. Riječ je o komadu savršenom za toplije dane te se slaže sa svime od tenisica pa do zavodljivih sandala na petu.