'HOUSE OF GUCCI'

Slavna Salma Hayek otkrila što misli o glumačkim vještinama Lady Gage

22.05.2021 u 15:45

Bionic
Reading

Proslavljena meksička glumica Salma Hayek u filmu o modnoj obitelji Gucci' glumi u društvu glazbenice i pjevačice Lady Gage o kojoj je imala samo lijepe riječi

U tom filmu Ridleyja Scotta, Lady Gaga koja je sve očarala svojom glumom u hvaljenom filmu 'Zvijezda je rođena' u društvu Bradleyja Coopera, portretira kontroverznu Patriziju Reggiani.

Salma Hayek koja u tom filmu igra Pinu Auriemmu, blisku prijateljicu Gaginog lika u nedavnom je intervjuu ispričala kako je glazbenica profesionalna i nevjerojatno talentirana, a pohvalila je i njezin savršen naglasak.

Patriziju su talijanski mediji prozvali 'crnom udovicom' jer je naručila ubojstvo svoga supruga Maurizija Guccija kad ju je napustio zbog druge žene. Uhićena je 1997. i zaradila je 16 godina zatvora.

  • +8
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Tamcke / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Razgovarale smo samo telefonski međutim ona je već zvučala kao Patrizia. Izuzetno je talentirana, a kako ima nevjerojatan sluh može s lakoćom skinuti akcente, što ne mogu svi. Nisam mogla dočekati početak snimanja filma', pohvalila je Salma 35-godišnju dobitnicu Grammyja u intervjuu za Variety.

Dodala je i kako je jako posvećena ulozi, disciplinirana i timski igrač.

Premijera filma 'House of Gucci' očekuje se s velikim zanimanjem do kraja ove godine, a osim Lady Gage i Salme Hayek, u glume i Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons i Jared Leto, očekuje se do kraja godine.