SAMA I SLOBODNA

Evo što Nina Badrić poručuje fanovima nakon svoje zadnje neuspješne ljubavne veze

07.11.2018 u 13:06

Bionic
Reading

Veza popularne pjevačice s poduzetnikom iz Livna nije potrajala za cijeli život. Nina Badrić, saznalo se proteklog tjedna, prekinula je romansu s Tinom Bralom te otkrila da je skinula prsten koji je dobila od sad bivšeg zaručnika na Maldivima. Proživljavajući to na svoj način, obožavateljima na Instagramu ostavlja znakovite poruke

'Kada pada kiša, budi nečije sunce', poručila je pjevačica koja je prošlog tjedna obznanila da je slobodna i da se veseli svakom novom danu. Nina Badrić niže brojne poslovne uspjehe, a ljubavni brodolom na njoj ne ostavlja traga.

Fanovima je također nedavno na Instagramu porukom savjetovala: 'Ništa na silu, ništa što vas žulja, ni cipele, ni ljudi.'

Njezina vjerna publika uz nju je, kao i uz pjesme uz koje uživaju, pa joj i u novonastaloj situaciji ostavljaju brojne komentare podrške.

'Tvoje pjesme su naše sunce. Hvala što postojiš', 'Bolje biti kvalitetno sam nego u nekvalitetnoj vezi', 'Život je vrlo kratak, nemoj ga uzalud živjeti. Osvijesti se, sagledaj sebe i svoje najbliže. Ničemu se ne predaj slijepo. Otvori oči i živi tako da ti ne bude žao. Ni sebe. Ni drugih', samo su neki od poruka koje je Nina dobila.

View this post on Instagram

Kada pada kiša budi nečije sunce 💖

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

View this post on Instagram

#havegreatweekend 🙌🏻❤️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Poznato je da je pjevačica od prvog dana otkako je došla na scenu fokusirana na karijeru. Uz albume, videospotove, koncerte, tu je i duhovna glazba koju u posljednje vrijeme intenzivno izvodi. Nije to nešto što bi joj komercijalno donijelo zaradu, nego je ispunjava i u tome Nina nalazi zadovoljstvo.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo