ZANOSNA PJEVAČICA

Crveno i moćno: Nina Badrić izgleda poput filmske dive

30.10.2018 u 10:28

Bionic
Reading

Iza nje su dva uspješna, prošlotjedna nastupa s humanim ciljem koje je održala u Lisinskom i s kojeg još vjerojatno skuplja dojmove. Nina Badrić već se posvetila novim glazbenim obavezama, ali fanove na Instagramu ne zapostavlja. Sada ih je počastila jednim od svojih elegantnijih izdanja

Dugoočekivani koncerti Nine Badrić za Zakladu 'Hrvatska za djecu' bili su rasprodani, a njena pojava u ljubičastij kreaciji posutoj šljokicama je sve zapanjila. Zadnji koncert u Lisinskom Nina je imala prije tri godine, ali ne sjećamo se da je tako dobro izgledala. U posljednje vrijeme zrači posebnim sjajem, a i sve ženstvenijim kreacijama.

'Stavi malo boje, malo crvene', napisala je pored najnovije fotografije koju je objavila na Instagramu nastale za vrijeme snimanja njezinog video spota za pjesmu 'Rekao si'. Pjevačica i članica žirija 'Zvijezde' na njoj pozira bosonoga naslonjena na bor u crvenoj dugoj, elegantnoj haljini u kojoj izgleda moćno.

View this post on Instagram

Stavi malo boje malo crvene 😁😍⭐️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Izvor: Društvene mreže

Prije nekoliko dana pjevačica je pokazala na koga je pokupila gene. Na Instagramu podijelila sliku s mamom, a njeni pratitelji su bili oduševljeni.Osim što su zaključili da je Nina ljepotu naslijedila od mame, dodali su i kako je njena mama Mila, divna žena.

'Jedan milimetar njezinog osmijeha je čitav moj Svemir. Moje sve. Mama', napisala je pjevačica u opisu fotografije.

  • +24
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Cropix