NAPROSTO BLISTA

Jesenski look: Nina Badrić opčinila fantastičnim odabirom koji vrijedi kopirati

16.10.2018 u 15:10

Bionic
Reading

Nina Badrić, jedna od naših najpopularnijih glazbenica, osim što oduševljava svojim pjesmama, plijeni pozornost i odličnim modnim kombinacijama

Jednostavnost može biti itekako seksi, a to je potvrdila i Nina Badrić.

Zgodna Zagrepčanka čiji fanovi s velikim nestrpljenjem očekuju njezin koncert u Lisinskom u srijedu 24. listopada, postavila je fotografiju u stajliš kombinaciji na Instagramu za koju je dobila bezbroj pozitivnih komentara.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

😁🙌🏻💫

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

'Prava dama', 'Žena kraljica', 'Uvijek tako jednostavna, a tako senzualna', samo su redali komplimenti na račun lijepe brinete.

Nina Badrić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Andreja Damnjanović

Nina je iskombinirala stajling kakav vrijedi kopirati, a u kojem se možemo pojaviti i na kavi s prijateljicama, u šetnji gradom, izlasku u kazalište...

Sakoi su ove sezone apsolutni 'must have' pa ga je Nina mudro iskombinirala s bijelom košuljom zvonastih rukava, crnim hlačama kraćih nogavica, stiletticama i crnom torbom.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U ranijem intervjuu za tportal, Nina je otkrila kako voli i prati modu.

'Jako volim i pratim modu. Obožavam sve lijepe komade, no ovo pretjerivanje s modom za mene je postalo neukusno. Danas više nemate modne ikone, već žene koje sebi mogu priuštiti najskuplje stvari pa su samim time 'mega modno osviještene', što je po meni potpuno promašeno. Moda mora biti stil koji sebi prilagođavamo. Za mene su 'najjače' odjevene gradske cure one koje nemaju novca, a jeftinim brendovima stvaraju svoj stil i sjajno izgledaju', otkrila je Nina u tom intervjuu dodajući kako joj je bitna estetika te da voli lijepe stvari s puno ukusa te ljude i kuće sa stilom.