NOVA SEZONA 'SULEJMANA'

Evo na što je sve sprema lijepa Hurem

  • Autor: E/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 05.10.2012 10:43
  • Objavljeno 05.10.2012 u 10:43
Halit Ergenc kao Sulejman Veličanstveni

Halit Ergenc kao Sulejman Veličanstveni

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Druga sezona s niz dramatičnih zapleta počinje u srijedu, a psinama zanosne Hurem nema kraja. Uspijeva otjerati Mahidevran iz palače i uvjeriti sultana da ubije Ibrahima

U drugoj sezoni 'Sulejmana veličanstvenog' jedan od najznačajnijih događaja bit će samo vjenčanje Sulejmana i Hurem, čime ona postaje prva žena palače, prenosi prilog E.

Mahidevran prisilno napušta palaču, a uvjerila je sultana i majku sultaniju da nije dostojna života. Šokantna je još jedna scena smrti, odlaska majke sultanije, a Hurem neće propustiti sjesti na njezino mjesto.

Ibrahim pokušava naći svoj mir uz princezu Hatidže, no Hurem i Nigar-kalfa ne prestaju mu stvarati probleme. Ibrahim je želi uništiti. Uz njegovu nasilnu smrt, koju je smjestila Hurem, i Nigar-kalfa protjerana je iz palače.

Mustafa je odrastao u muškarca kojeg voli cijela nacija. Ipak, s princem Mehmetom nastavlja rat koji su vodile njihove majke, ljute suparnice.

Zapleti druge sezone opisuju događaje iz sultanova života iz vremena od 1526. do 1536. godine. Donose odgovore na mnoga povijesna pitanja, ali i postavljaju nova.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!