odmor u inozemstvu

Evo kamo su se za produženi vikend zaputile poznate Hrvatice

22.06.2017 u 22:23

Bionic
Reading

Poznate Hrvatice odlučile su produženi vikend iskoristiti za kratki bijeg od posla. Umjesto plaža i popularnih domaćih destinacija, Sonja Kovač, Mirta Šurjak, Renata Sopek i Ornela Vištica odlučile su se za odmor u inozemstvu. Evo kako su se tamo provele

Dok su jedne Hrvatice jedva dočekale prvo ovosezonsko kupanje, druge su slobodne dane iskoristile za putovanje u inozemstvo gdje će ih more morati pričekati još neko vrijeme.

Modna blogerica i glumica Sonja Kovač proslavila je svoj 33. rođendan u Las Vegasu. Atraktivna Sonja pohvalila se fanovima na svom Instagram profilu fotografijom koja je snimljena u hotelskoj sobi ispunjenom balonima i cvijećem.

Plavokosa blogerica koja, što poslovno, što privatno, rado putuje po svijetu, preko bare se zaputila nakon odmora u Meksiku gdje je uživala u suncu i tirkiznom moru na jednoj od meksičkih plaža.

Za razliku od Sonje koja ima privilegiju spojiti ugodno s korisnim, sportska novinarka Mirta Šurjak zbog poslovnih obaveza rijetko kad si uspije priuštiti malo predaha.

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

HRT-ova voditeljica umjesto u rodnom Splitu, produženi vikend odlučila ne provesti u Budimpešti gdje je posjetila baziliku sv. Stjepana te zgradu Parlamenta, a svoj je izlet kao pravi putoholičar ovjekovječila fotografijama koje je podijelila s fanovima na društvenim mrežama.

Budapest...traveling

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

I novopečena prvostupnica za odnose s javnošću napornu fakultetsku godinu, zarađenu diplomu i svakodnevno vježbanje u teretani, Renata Sopek je odlučila nagraditi putovanjem u Italiju.

#dolcevita #italy #bologna

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

Zajedno s prijateljicama Renata je posjetila Bolognu gdje se uslikala za svoje vjerne pratitelje na Instagramu. Je li riječ samo o kratkom vikend-putovanju ili je atraktivna voditeljica u Italiji odlučila provesti godišnji odmor, ne znamo, ali se nadamo da će dobro iskoristiti svaku minutu provedenu u romantičnoj Bologni.

#anotherday#berlin#westberlin

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Iako bi netko mogao pomisliti kako je glumici Orneli Vištici godišnji već počeo, ona se u njemačku metropolu zaputila poslom. Ipak, pronašla je vremena i za turistička razgledavanja, pa tako lijepa Mostarka iz Berlina ne prestaje puniti svoju Instagram galeriju fotografijama na kojima uživa u društvu prijatelja, finoj kapljici vina i razgledavanju znamenitosti.

#lapremiere#yesterday#champaigne#champaignbefore#monbijouteater#daki#lena#ovations#amfiteater#shakespeare

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Poljubac iz Berlina! 😘💓#berlin#gutenabend#today#dankeschön

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

U društvu glumačke kolegice Lene Bogdanović Ornela se provozala rijekom Šprevom koja protječe kroz Berlin te se uslikala ispred čuvene Berlinske katedrale.

#berlinuslikama#danas#dankeschön#actresslife🎥

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

#actress🎬 #today#berlin#dankeschön#happiness#lenaiornelauberlinu💖

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on