UŽIVA U DUBROVNIKU

Duge noge Mirte Šurjak podigle temperaturu na Stradunu

02.06.2017 u 11:54

Bionic
Reading

Jedna od naših najatraktivnijih sportskih novinarki, Mirta Šurjak, unatoč gustom poslovnom rasporedu na koji se već navikla obzirom na svoj dugogodišnji staž, ipak je pronašla malo vremena i otputovala na sam jug Jadrana gdje će se neko vrijeme odmarati

Prije nekoliko dana Mirta Šurjak, ispričala nam je svoje planove za ovo ljeto te rekla kako joj ne smeta što ima puno posla čak i u to vruće razdoblje jer je tada u Splitu najljepše.

'Ima zaista puno posla i sportskih projekata da bih mogla otići na godišnji. Počinje HNL, europske pretkvalifikacije Hajduka, Sinjska alka u kolovozu, tako da si zaista ne mogu i ne želim priuštiti godišnji jer bi ga bilo krajnje neprofesionalno uzimati u 'špici sportske sezone'. Stoga ću se odmoriti 10-ak dana sada krajem svibnja i u lipnju i iskreno, prvih nekoliko dana samo ću spavati i odmarati jer sam zaista proteklih tjedana, pa i mjeseci, bila u pogonu od 0-24', rekla je tada atraktivna plavuša koja svojim fotografijama na društvenim mrežama oduševljava obožavatelje.

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

Baš kao što je i rekla, početkom lipnja otputovala je na kratki odmor. Tako se putem Instagrama pohvalila kako je njezin zasluženi godišnji odmor započeo u Dubrovniku.

'Napokon odmor...Dubrovnik...sritno Split Tommyu koji večeras igra utakmicu sezone protiv futsal Dinama...' napisala je ispod fotografije i pokazala da i na odmoru vjerno prati svoj omiljeni sport.

Visoke temperature koje su posljednjih dana zatekle našu zemlju našoj novinarki itekako gode. Tako je za šetnju Stradunom odabrala kratku točkastu haljinicu i velike, crne okvire sunčanih naočala.

In love with summer...🌞🌞🌞

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

Nedavno je otkrila i zašto je ljeto njezino omiljeno godišnje doba. 'Ljeto ne da volim, nego obožavam jer sam dite Mediterana. Sol u kosi i sunce na koži pune me dodatnom energijom. Koliko god me zima 'ubija', toliko me ljeto hrani, podiže energetski' rekla je Mirta, a gdje se planira uputiti nakon Dubrovnika ostaje tek vidjeti. 

#Hvar#my beautiful island#finally three days free#😄😎🏊🏄

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)