atraktivna bjelovarčanka

Sonja Kovač pokazala kako je proslavila svoj američki rođendan

19.06.2017 u 21:32

Bionic
Reading

Lijepa glumica i blogerica svoj rođendan je i ovog puta proslavila u zemlji koju obožava. Sonja Kovač već neko vrijeme uživa i odmara u Las Vegasu. Atraktivna destinacija dozvoljava joj da dane provodi kupajući se u bazenima te šetajući u oskudnoj odjeći pa skuplja lajkove i komentare te broji sve više fanova

Prvi put se u Ameriku zaputila kako bi studirala glumu na New York Film Academy. Od tada Sonja Kovač ondje boravi turistički.

'Slavim rođendan u Americi. Pogledajte što sam pronašla na krevetu kad sam se probudila', napisala je pored fotografije na kojoj pozira okružena vrećicama skupocjenih modnih brendova i s buketom crvenih ruža. Lijepa glumica i blogerica svoj 33. rođendan proslavila je s prijateljicom koja živi u Las Vegasu.

'U Vegasu je sve naj na svijetu. Najbolji restoranu na svijetu su tu, a meni kao velikom gurmanu je to jako bitno, najbolji showovi poput 'Cirque du Soleil', najbolji koncerti poput Celine Dion, Elton John, Jennifer Lopez, najbolji hoteli na svijetu, pompozna zdanja koja pružaju puno sadržaja. Na samo 45 minuta od centra Vegasa, na svaku stranu doslovno imate s jedne strane šumu i stijene gdje je temperatura gotovo 25 stupnjeva niža i gdje možete uživati u svježem zraku. Na drugu stranu imate veliko jezero za kupanje i uživanje u vodenim sportovima. Na treću stranu imate skijalište i snijeg, ali samo na 45 minuta od pustinje je skijalište', izjavila je prošle godine.

Dok ona gušta u čarima Amerike, hrvatski gledatelji je od ponedjeljka navečer mogu pratiti u novoj RTL-ovoj seriji 'Zločini na Jadranu' napravljenoj u suradnji produkcijskog tima njemačke televizijske kuće ARD i Hrvatskog audiovizualnog centra.