svi na plažu

Evo kakve su kupaće kostime odabrale poznate Hrvatice

12.07.2017 u 06:34

Bionic
Reading

Poznate Hrvatice gradske su ulice odavno zamijenile plažama, a fotografije na kojima poziraju u minijaturnim kupaćim kostimima rado dijele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Kakve kupaće kostime ovog ljeta nose, pogledajte u prilogu

Otkako je u vezi s kolegom Ivanom Hercegom, glumica Ana Majhenić ne krije svoju zaljubljenost. Trenutno se nalazi na ljetovanju, no još uvijek nije sigurna je li joj draži bijeli dvodijelni kupaći kostim ili samo crne kupaće gaćice.

Supruga rukometaša Blaženka Lackovića, Nikolina Lacković, nakon mjeseci provedenih u Njemačkoj, u kojoj žive posljednjih godina, stigla je na odmor u Novalju na otoku Pagu, gdje svake godine ljetuju. Ljubiteljica mode niti ovoga puta nije pogriješila odabirom kupaćeg kostima, za koji je dobila same pohvale, kao i za izgled.

🌴🌊☀️#kroatischeküste #kroatien #summervibes #strikeapose

Objavu dijeli Nikolina Lackovic (@ninalackovic)

Voditeljica Renata Sopek kratak odmor od ljetnih vrućina potražila je u Vodicama. Svoje pratitelje na Instagramu počastila je fotografijom na kojoj ističe svoju preplanulu put, a godine mukotrpnog odricanja i redovitog vježbanja dale su joj savršeno definirano tijelo.

Izbaci uljeza😂🐋🌅👙👑 #vodice #summer2017

Objavu dijeli Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek)

Voditeljica Ecija Ivušić na maloj je turneji po Jadranu, a prema posljednjoj fotografiji vidi se da trenutno boravi u Opatiji. Jednodijelni cvjetni kupaći kostim njezin je odabir za tulumarenje po plažama.

Glumica i velika ljubiteljica vježbanja Ana Gruica rado je pokazala kako njezino tijelo izgleda nakon mjeseci i mjeseci mukotrpnog vježbanja i znojenja u teretani. U crnom dvodijelnom kupaćem kostimu s popularnim brazilkama Ana je pozirala na stijeni uz more.

Pjevačicu Maju Šuput teško je i locirati jer je gotovo svakog dana u nekom drugom gradu, u kojem ima gažu. No zato uvijek uspije iskoristiti barem nekoliko sati da pobjegne na plažu. Osim popularnog crvenog kostima u stilu 'Baywatcha', u njezinom se prepunom ormaru našao i jednodijelni bijeli s neobičnim printom.

Hvar is always great idea for summer

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

HTV-ova voditeljica Mirta Šurjak ovog puta odlučila je prikriti većinu svog tijela na plaži, stoga je svoje pratitelje na Instagramu počastila tek djelićem kupaćeg kostima u zlatnoj boji.

Summer😎😎😎

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

U rodnim Vodicama odmara se bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić, koja je ondje proslavila i 30. rođendan. Ona se odlučila za maslinastozeleni dvodijelni kupaći kostim koji joj, naravno, savršeno pristaje.

🎈

Objavu dijeli Ivana Ergic (@ivannna)

Još jedna voditeljica, RTL-ova Antonija Stupar Jurkin također je cijelu godinu vrijedno pohodila teretanu, stoga je ovo ljeto dočekala itekako spremna. Osim dvodijelnog crnog kupaćeg kostima, odlučila se i za jednodijelni crveni s dubokim dekolteom.

Love #monday like this #summervibes #summertime #holydays 🌅

Objavu dijeli Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj)