ZABAVA KOD BAKE

Evo kako najmlađi članovi kraljevske obitelji slave Božić

03.12.2018 u 14:14

Bionic
Reading

U svom prvom intervjuu za britanske medije Carole Middleton, majka vojvotkinje Kate Middleton, otkrila je mnogo novih i zanimljivih detalja iz života svoje kćeri, a posebno emotivno govorila je o svojim unucima Georgeu, Charlotte i Louisu

Carole Middleton dala je intervju za britanski The Telegraph, a osim zanimljivih detalja o svojoj starijoj kćeri Kate Middleton i njezinu suprugu Williamu, 63-godišnjakinja s velikim je oduševljenjem govorila o voljenim unucima. Dotakla se tako svog odnosa s princem Georgeom i princezom Charlotte, s kojima najviše vremena provede tijekom božićnih blagdana.

Kao i svaka baka, Carole je vrlo emotivna i povezana sa svojim unucima, pa se pohvalila kako izgleda božićno slavlje u njezinoj rezidenciji, a tome se, jasno, najviše vesele mališani. Naglasila je i da uvijek uzme godišnji odmor za vrijeme zimskih blagdana kako bi što više vremena provela s obitelji. Razmišljala je, kaže, i o putovanju, ali onda bi joj unuci previše nedostajali.

Carole i Michael Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Obožavam u svome domu imati mnogo božićnih jelki, na njih sam slaba. Zato se uvijek pobrinem i da u sobi mojih unuka bude po jedno drvce za svakoga, kako bi ga sami mogli dekorirati, a tome se jako vesele', kazala je gospođa Middleton pa dodala: 'Ovo sada zvuči kao da imam pravu palaču, zar ne?'

  • +7
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Snalažljiva baka ovom je taktikom riješila i neizbježne dječje svađe oko ukrašavanja drvca, koje je prije nekoliko dana spomenula i sama kraljica Elizabeta.

  • +23
Princeza Charlotte 3. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Britanska kraljica otkrila je kako se sva njezina unučad i praunučad iznimno vesele kićenju jelke i ukrašavanju palače te svi žele sudjelovati u tome. 'Da, to je uvijek problem. Prilikom ukrašavanja uvijek slome neke ukrase, barem je tako s mališanima u mojoj obitelji. No pritom se svi jako zabavimo', kazala je Elizabeta II.