neraskidiva veza

Evo kako je Severina 'kumu' Goranu Bregoviću čestitala 72. rođendan

23.03.2022 u 08:46

Bionic
Reading

Pjevačica je u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu čestitala veliki dan čuvenom glazbeniku. Objavila je video s koncerta iz beogradske Arene iz 2009. godine kao jedan od podsjetnika na njihovu suradnju i prijateljstvo

'Sretan rođendan najdražem. Hvala na smijanju, na uživanju i u studiju i na svakom koncertu. Živio nam, maestro', poručila je Severina. Prošlog mjeseca je dala naslutiti da ponovno surađuje s Bregovićem. Pozirala je s producentom Filipom Miletićem i menadžerom Tomicom Petrovićem, a s njima u studiju sjedio je i Goran Bregović.

Podsjetimo, Severina i Bregović surađivali su 2008. godine na njenom albumu 'Zdravo Marijo'. Promociju tog albuma mnogi spominju kao jedno od neobičnijih događanja na našoj estradnoj sceni. Umjesto klasičnog predstavljanja, pjevačica je održala vjenčanje u restoranu Okrugljak. Kum je bio Goran Bregović koji je pisao glazbu za album, a osim što je nedostajao mladoženja, vjenčanje je po svemu ostalome bila velika fešta, uz dvjestotinjak uzvanika, djeveruše, prvi ples i tamburaše.

Severina i Bregović nikad nisu potvrdili da su bili u vezi, a skadatelj, gitarist i neprikosnoveni šef Bijelog dugmeta jednom prilikom je izjavio kako se 'svojevremeno zanimao' za popularnu pjevačicu. Slušatelj ga je pitao što misli o Igoru Kojiću (njezinom tadašnjem dečku), Bregović je rekao: 'Pretpostavljam da je Severina uvijek znala dobro odabrati, čim nije odabrala mene'.

  • +4
Severina Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX