OTKRILA JE

Zašto Monika Mamić svaki dan ima grižnju savjesti?

14.06.2014 u 09:34

Bionic
Reading

Voditeljica Monika Mamić na male ekrane se vratila nakon pet godina pauze, tijekom kojih je postala supruga sportskog menadžera Marija Mamića te majka dvojce dječaka. U intervjuu otkriva kako se snašla u ulozi zaposlene majke

Monika Mamić karijeru je započela u natjecanju 'Story SuperNovu', nastavila kao voditeljica na Novoj TV, a danas radi na RTL-u. U ulozi voditeljice ponovno se našla nakon pet godina pauze, tijekom kojih je bila jako zaposlena majka dvojice dječaka.

No nakon pet godina supruga Marija Mamića, na radost brojnih obožavatelja, ponovno je stala pred kamere. Mnogi se dive tome što Monika uspijeva izgledati tako sjajno i vitko, a ona sama u intervjuu za Jutarnji list otkriva kako da ima jednako kilograma posljednjih deset godina, ali su se drugačije rasporedili nakon poroda; na sreću, na dobra mjesta.

Povratkom na posao Monika se suočava s usklađivanjem poslovnih i obiteljskih obaveza. Za sada joj radni tempo odgovara - petkom i nedjeljom je na televiziji, te još nekim danom ako još nešto treba odraditi. Iako je povratak na posao iznimno veseli, Monika priznaje i da osjeća grižnju savjesti. 'Imam grižnju savjesti od jutra do sutra, kao svaka majka. Uvijek mislim da nešto nisam napravila najbolje moguće za svoje', kaže za Jutarnji list Monika koja će kolovoz provesti radno.