PAŽLJIVI SUPRUG

Evo kako je Barack Obama voljenoj ženi čestitao rođendan

17.01.2019 u 17:40

Bionic
Reading

Nekadašnja prva dama Amerike Michelle Obama slavi 55. rođendan, a njezin suprug bivši američki predsjednik Barack Obama i ove godine čestitao joj je romantičnom objavom na društvenim mrežama

'To sam znao tada i apsolutno sam danas uvjeren u to - ti si jedinstvena. Sretan ti rođendan!', poručio je svojoj supruzi Barack Obama pored zajedničke fotografije iz prošlosti. Supružnici inače imaju običaj jedno drugome čestitati i na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Michelle i Barack upoznali su se davne 1989., a 1992. godine ozakonili su svoju ljubav. Iza para koji je uživao potporu javnosti, puno je lijepih uspomena, uspješno vodstvo jedne od najjačih država svijeta, skladan brak, ali i dvije predivne kćeri Maliju i Sashu.

Michelle LaVaughn Robinson Obama američka je odvjetnica i autorica, a javnost ju je imala priliku upoznati od 2009. do 2017. godine u ulozi prve dame SAD-a. Njezin muž, Barack Obama bio je 44. predsjednik SAD-a.

Nije bila jedna od onih prvih dama koja je samozatajno pratila svog supruga i predsjednika SAD-a na službenim večerama i putovanjima. Uključila se urazličite kampanje za podizanje svijesti, obrazovanju djevojčica, radu s obiteljima američkih vojnika a posebnu pažnju posvetila je onim za osnaživanje žena.

  • +6
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin stil još u vrijeme kada je bila prva dama hvalili su i modni kritičari i njezini obožavatelji, a ništa se nije promijenilo ni nakon što je iselila iz Bijele kuće. I dalje mnogi modnu inspiraciju pronalaze u njezinim kombinacijama.

  • +29
Michelle i Barack Obama Izvor: Profimedia / Autor: N.N.