POSTALA JE NJEGOVA

Evo kako izgleda luksuzna jahta Zlatana Ibrahimovića

04.09.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Slavni Šveđanin, koji trenutno igra u Manchester Unitedu, ovo je ljeto proveo krstareći s obitelji oko juga Francuske na skupocjenoj Riva 100 Corsaro super-yacht. Ona mu se toliko svidjela, da je nakon odmora požurio u Italiju, kod proizvođača jahti Feretti, i platio oko osam milijuna eura kako bi postala njegova

Na službenom Instagram profilu proizvođača jahti Feretti, objavljena je fotografija slavnog nogometaša Zlatana Ibrahimovića kako pozira uz maketu njihove luksuzne jahte.

Popularni Šveđanin nedavno je boravio u Italiji, a razlog je više nego dobar - Ibrahimović je tamo otišao kako bi kupio luksuznu jahtu.

Taking over the zea #zlatanlegends

Objavu dijeli IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

Riječ je o skupocjenoj Riva 100 Corsaro super-yacht, čija se cijena kreće oko osam milijuna eura, duga je 29 metara i dostiže brzinu od 27,5 čvorova, a o samom uređenju zaista je nepotrebno govoriti, a budući da slike govore više od riječi, pogledajte galeriju kako izgleda unutrašnjost njegova novog ljubimca.

Quality belongs to Quality @rivayacht

Objavu dijeli IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

Jahtu je već isprobavao ovoga ljeta na jugu Francuske, gdje je plovio sa životnom partnericom Helenom Seger, djecom i agentom Minom Raiolom, a fotografije krstarenja na luksuznoj jahti objavio je i britanski The Sun.

  • +12
Luksuzna jahta Zlatana Ibrahimovića Izvor: Screenshot / Autor: Youtube