U SLATKOM IŠČEKIVANJU

Evo kako domaće i strane trudnice provode vruće ljetne dane

20.08.2018 u 06:34

Bionic
Reading

Ljeto je za trudnice možda najteže godišnje doba. Podivljali hormoni, vrućina, sparina i ostali problemi koji ih muče sigurno se lakše podnose uz morske radosti. Evo gdje slavne trudnice provode zadnje ljetne dane

Domaća trudnica Nevena Rendeli, koja je prošle godine na svijet donijela blizanke Leu i Mare, ovo ljeto uz nestašne kćerkice pazi na još jednu bebicu. Poznata HRT-ovka nedavno je naime saznala da očekuje treće dijete.

Nevena i njezin suprug Mak Vejzović u prosincu će postati roditelji treće djevojčice koja će uveseliti njihov dom. Većinu ljeta poznato TV lice provelo je na Jadranu, točnije u Pirovcu, rodnom mjestu njezine majke. Putem društvenih mreža mlada mama se požalila kako teško podnosi trudnoću po ovoj vrućini. Spas od nje u hladovini ovih dana traži još jedna trudnica.

Glumica Mirjana Mikulić krajem godine, nakon devetogodišnjeg Ivana i petogodišnjeg Andrije, sa suprugom Josipom dočekat će trećeg sina. Obitelj ljeto provodi u Hercegovini, u kojoj se Mirjana najradije opušta u vrtu okružena zelenilom.

Budući da joj se termin poroda uskoro bliži, radijska voditeljica Nives Ivanišević ljeto je provela u Zagrebu kako bi bila spremna za odlazak u bolnicu čim krenu trudovi. Vrućine koje su posljednjih tjedana okupirale našu metropolu natjerale su lijepu suprugu tenisača Gorana Ivaniševića na lepršavu odjeću i široke haljine u kojima se osjeća najugodnije.

Cuvam te ljubavi mala🍋❤ #almostthere #happylife 🍼

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Nives je čak pronašla vremena posjetiti svoju ekipu na poslu, gdje tu i tamo svrati pokazati kako se drži u trudnoći.

Ljeto u gradu te u visokom stupnju trudnoće provodi i sestra britanske vojvotkinje Kate Middleton, Pippa Middleton. Lijepa Pippa često se može vidjeti na ulicama Londona sa sve većim trudničkim trbuščićem koji se nazire ispod pomno izabranih modnih kombinacija.

  • +16
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Američka glumica Kate Hudson trudnoću pak najbolje podnosi u kalifornijskom resortu Ojai Valley Inn and Spa, u kojem s partnerom Dannyjem Fujikawom provodi ljetni godišnji odmor. Kada nisu u bazenima, par uživa u dugim popodnevnim šetnjama nakon što prođe najveća vrućina. Lijepa glumica otkrila je i da joj u trećoj trudnoći od slastica najviše odgovara zaleđeni jogurt.

JOŠ MALO

Trudna glumica uživa u opuštajućim kupeljima i jogurtima

Pogledaj galeriju

Njezina nekadašnja kolegica Hilary Duff također očekuje prinovu. Posljednje ljetne dane poznata holivudska zvijezda provodi s dečkom Matthewom Komom na plaži u Malibuu. Ponosna trudnica najbolje se opušta brčkajući se u oceanu te šećući plažom.

Hilary Duff Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trudnoća usred ljeta, barem na prvi pogled, ne pada teško monegaškoj ljepotici Charlotte Casiraghi, kćeri princeze Caroline od Hanovera i unuci princeze Grace Kelly. Ona pak uživa na luksuznom brodu, kojim u društvu zaručnika Dimitrija Rassama i bliskih prijatelja plovi francuskom obalom.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia