LJETNI LOOK

Slavna trudnica naglasila trbuščić u trendi bikiniju

16.08.2018 u 11:52

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Hilary Duff koja bi na zimu trebala dočekati svoje drugo dijete, vruće ljetne dane provodi s voljenim muškarcem na najpoznatijoj kalifornijskoj plaži, Malibuu

Iako je glumačku karijeru odavno stavila po strani, Hilary Duff itekako je poznato ime na holivudskoj sceni. Ova 30-godišnjakinja trenutno je ulazi u zadnjem tromjesečju druge trudnoće, a svojim se trbuščićem pohvalila i razodjenuvši se u dvodijelni kupaći kostim.

Zvijezda Disneyjevih filmova za mlade i serije 'Mlađa' snimljena je s partnerom Matthewom Komom na plaži Malibu. Par je proveo romantičan dan uživajući u morskim radostima, a kada je sunce već bilo na zalasku prošetali su jednom od najpoznatijih kalifornijskih pješčanih plaža.

Hilary Duff Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nekadašnja glumica nosila je trendi kupaći kostim u maslinastoj boji i u cvjetnom uzorku, a kasnije se ogrnula lanenom dugom haljinom. Ljetni look začinila je i okruglim okvirima sunčanih naočala te neurednom punđom na sredini glave.

  • +14
Hilary Duff novi dečko Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Duff je već ponosna majka šestogodišnjeg sina Luce kojeg je dobila tijekom braka s Mikeom Comrieom, igračem hokeja. Bivši supružnici u braku su proveli šest godina, a rastali su se u veljači 2016. godine.