SUPERTALENT

Eva Pilić i skupina Nexus idu u finale

13.11.2011 u 22:44

Bionic
Reading

U drugoj polufinalnoj emisiji šoua 'Supertalent' ulaznicu za finale dobili su Eva Pilić i breakdance skupina Nexus

U drugoj polufinalnoj emisiji šoua 'Supertalent' ulaznicu za finale dobili su Eva Pilić i breakdance skupina Nexus. Treće plasirana bila je majstorica sevdalinke Vedrana Ošap.

Šou je otvorila mlada pjevačica Dora Brnović koja je, odjevena u vješticu, plesala sa štapom, a nakon svoje izvedbe rekla je da joj je upravo bivši pobjednik Tihomir Bendelja uzor u twirlingu.

Uslijedio je breakdancer Leonard Kustura koji se tim plesom bavi 11 godina, a idol mu je Michael Jackson. Zahvaljujući odličnom zvuku harmonike publika je najviše uživala uz Apolo bend koji često svira i na svadbama što se po atmosferi u dvorani moglo i zaključiti.

Na repertoaru mlade Eve Pilić koja je imala najglasnije navijače, nakon Arethe Franklin našla se Duffy. Svojom je izvedbom Ninu, Enisa i Dubravka oborila s nogu.

Jure Miloš dobio je najviše loših kritika žirija, a Nina ga je izbacila stisnuvši crveni gumb i prije nego što je završio sa svojom izvedbom gange.

Uslijedila je mnogobrojna muška breakdance skupina Nexus koja također nije oduševila žiri, ali je zato imala vrlo glasne navijače. Željko Mazavac na gitari je svirao pjesmu Parnog valjka 'Vrijeme ljubavi' iako je žiri poželio čuti nešto veselije.

Plesni punktovi by Martina
zapalili su publiku, a Sinovi asfalta izveli su performans na biciklima koji se najmanje svidio Dubravku Merliću. Majstorica sevdalinke Vedrana Ošap emotivno je izvela 'Ne klepeći nanulama', no iako je bila trećeplasirana, žiri je ipak odlučio u finale poslati Nexus.