ONI SU JOJ NAJVAŽNIJI

Eva Mendes rijetko priča o obitelji, no ovoga je puta napravila iznimku

23.05.2023 u 15:23

Bionic
Reading

U trenutku kada je započinjala svoju vezu s holivudskim glumcem Ryanom Goslingom, njih dvoje donijeli su odluku - njihov privatni život ostat će upravo takav. Ipak, to ne znači da se i Eva Mendes ponekad ne voli pohvaliti svojim kćerima ili suprugom

Pitate li većinu ljudi koji holivudski par najviše krije privatan život od javnost, najčešći odgovr biti će - Eva Mendes i Ryan Gosling. I neće pogriješiti, jer njih dvoje tu odluku donijeli su još u počecima svoje veze.

Ipak, 49-godišnja glumica kubanskog porijekla, koja je nakon rođenja kćeri Amade (6) i Esmeralde (8) gotovo pa napustila Hollywood i posvetila se njima, povremeno otkrije neki dijelić iz privatnog života.

Tako je bilo i sada kada je Eva Mendes otkrila kako, za razliku od većine svojih holivudskih kolega, nema kućnu pomoćnicu ili spremačicu koja brine o čistoći kuće. Za sve to zaslužna je ona sama, koja zapravo u tome i uživa.

  • +2
Eva Mendes Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

'Kada čistim prostor u kojem boravim osjećam se dobro iznutra. Zvuči jednostavno, no nije nimalo lako, osobito s djecom. Ovog sam vikenda zahvalna što imam vremena počistiti i organizirati kuću, ali i svoje misli', priznala je Eva Mendes na svom službenom Instagram profilu i pitala svoje pratitelje slažu li se s njom.