njihova odluka

Eva Mendes otkrila zašto ne želi s Ryanom Goslingom na crveni tepih

12.04.2023 u 17:03

Bionic
Reading

Iako su odabrali glumački poziv (ili je on odabrao njih), Ryan Gosling i Eva Mendes odlučili su da ne žele živjeti javan život. Preferiraju privatnost pa se tako ne vole ni medijski eksponirati. Premda su u opisu njihovog posla i brojne premijere, na njih ne planiraju dolaziti zajedno

Eva Mendes i Ryan Gosling zajedno su 12 godina, no o njihovoj vezi ne zna se puno. Iako Mendes ponekad nazove Goslinga mužem, nije jasno čak ni jesu li se vjenčali ili tu riječ koristi isključivo zbog toga što su tako dugo zajedno. Iako su oboje javne ličnosti, priznati glumci zavidnih karijera, odlučili su živjeti život netipičan za njihov zvjezdani status.

Poznata glumica odlučila je odgovoriti na jedan komentar na Instagramu te otkriti razlog zbog kojeg ovaj par gotovo nikad nismo vidjeli zajedno na nekom holivudskom događanju. Obično često viđamo zvjezdane parove zajedno, no Mendes i Goslinga vidjeli smo svega par puta i to tijekom promocije zajedničkog glumačkog projekta.

'Stvarno se nadam da će 'Barbie' proći kroz sezonu dodjele nagrada samo da te vidi s Ryanom', napisao je obožavatelj, a Mendes je odgovorila i objasnila da se neće pridružiti svom suprugu ni na jednom od ovih događaja, rekavši da njih dvoje ne rade te stvari zajedno.

Premda su svima dobropoznat par, ne žele se medijski eksponirati kao par već kao glumci, svatko za sebe na vlastitom karijernom putu. Upravo na to glumica je i usmjerila pozornost objavom na Instagramu napisavši: 'Magija je stvarna. Nismo se upoznali na snimanju. Magija je počela mnogo ranije, ali evo malo magije snimljene kamerom. Hvala nevjerojatnom redatelju Dereku Cianfranceu.'

Mendes je objasnila da su ona i Gosling samo jednom viđeni zajedno na crvenom tepihu, i to za premijeru filma 'The Place Beyond the Pines.' Objasnila je i da ne želi i da joj nije ugodno dijeliti više zajedničkih fotografija, osim onih koje su već objavljene.

'Još uvijek umirem od želje da snimim još jedan film s njim', nadodala je glumica otkrivši da želi ponovno surađivati s partnerom u nekom novom glumačkom projektu. Dosad su zajedno glumili samo jedanput prilikom redateljskog debija Ryana Goslinga.

  • +6
Eva Mendes i Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: DFY+FKF / KCS Presse / Profimedia